Деруни з молодої картоплі з ніжною начинкою. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
Смачні, золотисті деруни з молодої картоплі з приємною сирною ноткою та ароматом свіжого кропу. Легка й водночас ситна страва, яка чудово підійде і для сімейного обіду, і для святкового столу.
Простий рецепт, який точно захочеться повторювати знову і знову.
Тож дивіться новий випуск рубрики "Смачного" і готуйте разом із нами.
Інгредієнти:
- Яйце – 1 шт.
- Картопля – 200 г
- Борошно – 50 г
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Кисломолочний сир – 100 г
- Кріп – 30 г
- Сіль за смаком
- Цукор за смаком
- Перець за смаком