Ароматний молочний кисіль | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
У рубриці "Смачного" шеф-тандем приготував старовинний український десерт — молочний кисіль. Ніжний, ароматний і надзвичайно простий, він колись був улюбленими ласощами в кожній оселі.
Дізнавайтеся рецепт і спробуйте відтворити цей смак домашнього тепла й затишку на своїй кухні!
Інгредієнти:
- Картопляний крохмаль - 3 ст. ложки
- Цукор - 50 г
- Молоко - 500 мл
- Вода - 1 склянка
- Дрібка ванільного цукру
- Мед для подачі страви
Партнером програми є Молочна компанія «Галичина» — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu