Сезон у розпалі: в господарстві поблизу Вінниці цьогоріч вродило близько 40 тонн кавунів
Під кавуни у господарстві виділили 60 соток, на яких цьогоріч вродило близько 40 тонн соковитих плодів. Насіння вирощують касетним методом, стелять мульчувальну плівку та забезпечують крапельним поливом.
Овочі та фрукти зі своїх плантацій господарство реалізує під локальною торговою маркою "Вінницький фермер". Це муніципальна програма підтримки місцевих виробників, що сприяє збуту їхньої продукції, натомість споживачі отримують якісний товар за нижчою ціною внаслідок скорочення логістичних шляхів.
Нагадаємо, у рубриці "РинОк" розповідаємо, як обрати найсолодший кавун, за якими ознаками впізнати стиглий плід та про рекордні розміри, що доводилось продавати на ринку.
Вінницькі собаки-рятувальники здобули призові місця на щорічній атестації Вінничани заборгували "Міськтеплоенерго" 167 млн грн