Рецепт Великодньої паски: як господині випікають традиційні символи свята
З родзинками або цукатами, начинками або сухофруктами - у "чистий четвер" господині традиційно випікають паски. Готують тісто за рецептами, які передаються з покоління в покоління, а дехто експериментує з начинками та глазур’ю.
Своїм улюбленим рецептом з нашою знімальною групою поділилася переселенка з Маріуполя Юлія Колодинська. Він буде корисним для тих, хто не полюбляє багато часу проводити на кухні, але все ж хоче потішити рідних та друзів запашною домашньою випічкою.
Нагадаємо, на Великдень у Вінниці очікують на зростання кількості пасажирів. Щоб кожен зміг зручно й вчасно дістатися до храму, на гостини, чи просто в родинне коло, Вінницька транспортна компанія подбає про збільшення кількості транспорту на маршрутах.
На Великодні свята на Вінниччині обмежать масові заходи аби запобігти скупченню населення Поліція розслідує обставини вибуху у Тульчинському районі