У Вінниці підготували виставку газетних публікацій до Дня Незалежності України

У Вінниці підготували виставку газетних публікацій до Дня Незалежності України

13:59 22.08.2023

«Ти будеш вічно жити, Україно!» – за такою назвою сектор газетної періодики підготував виставку газетних публікацій до Дня Незалежності України.

Про це 22 серпня інформує Вінницька обласна універсальна наукова бібліотека  ім.Отамановського.

День Незалежності України ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни. 24 серпня 1991 року Україна відновила свою незалежність. Після 24 лютого 2022 року обстоює її знову – на полі бою, на економічному,  дипломатичному, інформаційному фронтах. У нас багато союзників та партнерів. У всьому світі тепер знають, яка ж вона – Україна – сильна, незламна, вільна, незалежна! Та найголовніше, що є у нас з вами – це ми, наша земля, наша країна! Ми воюємо за своє – за рідних, батьків, дітей, за людей, яких любимо, і за тих, кого навіть не знаємо. Тому що ми всі – це і є Україна, - йдеться у повідомленні.

Всіх охочих запрошують до перегляду нової експозиції.

Бібліотекарі відзначають, що нині український народ платить неймовірну ціну в цій війні, а тому кожен на своєму місці повинен робити все можливе для наближення нашої спільної Перемоги.

І хоча попереду ще багато випробувань і складнощів, саме зараз відбувається формування справжньої суб’єктивної, самостійної та незалежної Української держави. 

Нагадаємо, знімальна група кінооб’єднання Вавилон’13 розповіла історії цивільних та військових у документальному фільмі «День незалежності». Працювали над кінострічкою 11 знімальних груп у різних містах України, зокрема й на фронті.

Читайте також

У Вінниці просто неба відкрили традиційну виставку подільських писанок
Детальніше
У Вінниці презентували виставку «Коло Навколо»
Детальніше
У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали кошти на потреби ЗСУ
Детальніше
У Вінниці презентували фотовиставку «З Україною в серці»
Детальніше
У Вінниці відкрили виставку картин переможців конкурсу «Все буде Україна»
Детальніше
У Вінниці заклади культури та освіти підписали Меморандум про співпрацю
Детальніше