«Фантастична жінка», «Леля» і нові хіти TAYANNA у неділю у Вінниці з великим концертом

«Фантастична жінка», «Леля» і нові хіти: TAYANNA у неділю у Вінниці з великим концертом

15:42 25.09.2023

«Бо тебе кохає Фантастична жінка!» у неділю будемо співати разом із прекрасною TAYANNA у Вінниці.

Гаряча, як мрія, нестримна, як стихія!

TAYANNA чекає всіх вінничан і гостей міста на своєму великому сольному концерті 1 жовтня о 19.00 у театрі ім. Садовського.

Вінниця стане п’ятим містом у турі Україною «Довгими дорогами», для якого співачка підготувала нове шоу і особливу музичну програму, що стане незабутнім місцем сили для всіх глядачів.

Разом будемо насолоджуватися улюбленими хітами «Фантастична жінка», «Леля» і «Ейфорія», запальними танцювальними треками «Вітер у волоссі», «Шкода», «Жіноча сила» і «Кава і ти», та, звісно, патріотичними піснями, народженими у відчутті сьогодення: «Моя земля», «Дороги», «Хлопче», «Гори», якими TAYANNA оспівує майбутню Перемогу, підтримує військових й передає почуття українців.

Іноді у наше життя тихо, непомітно входять люди, які простою вірою в нас та довірою роблять неймовірну справу. Ти береш пензлик та починаєш малювати свій шедевр. Кожен додає свою частину мрії, надії, любові, сподівань, емоції та дарує можливість побачити й повірити у нову реальність, — говорить, розповідаючи про тур, TAYANNA.

«Фантастична жінка», «Леля» і нові хіти: TAYANNA у неділю у Вінниці з великим концертом

Сьогодні TAYANNA — одна з найкрутіших і найяскравіших поп-виконавиць української сцени.

Стильна і яскрава, TAYANNA — приклад жіночності, чуттєвості та сили магічного голосу, який не сплутаєш із жодним іншим.

Її лайв-шоу заворожують та надихають, а кожна пісня скоряє серця глядачів.

На рахунку TAYANNA — перемоги і номінації багатьох музичних премій, а хіт «Фантастична жінка» став справжньою мантрою щастя і любові, потужною історією жінок, у яких поєднані всі стихії.

За місяць до початку туру Україною TAYANNA презентувала ще одну неймовірно надихаючу пісню «Вітер у волоссі», яку насправді написала понад 2 роки тому, але презентувала всім саме зараз, аби звернути увагу на те, як важливо, попри всі випробування, насолоджуватися кожною миттю, яку дає нам життя.

Ця пісня про цінність кожної миті та те, що завжди треба бути собою. Світити своїм світлом, кохати, радіти і бути вдячним. Навчитись приймати свої всі емоції і почуття, — говорить TAYANNA. 

«Фантастична жінка», «Леля» і нові хіти TAYANNA у неділю у Вінниці з великим концертом

Окрім прем’єр та найкращих хітів TAYANNA, ще одним сюрпризом концерту у Вінниці стане участь спеціальної гості — талановитої співачки BIEHU. Катерина Бєгу була учасницею дев'ятого сезону шоу «Голос країни», а зараз у своєму проєкті BIEHU дивує сучасною поп-музикою з присмаком диско та настроїв 80-х з переплетеними в піснях сенсами кохання та пошуку себе.

З нетерпінням очікуючи концерт у Вінниці, TAYANNA записала спеціальне відеозапрошення, у якому передала поцілунок всім вінничанам.  

Мої рідні і хороші, хочу всіх вас запросити 1 жовтня в місті Вінниця о 19.00 у театр імені Садовського на свій сольний концерт! Я чекатиму вас з великою любов’ю та нетерпінням! — запрошує TAYANNA. — Купляйте квитки, тому що вже скоро вони закінчаться!

Приходьте у неділю, 1 жовтня, о 19.00 у театр ім. Садовського співати і танцювати, насолоджуючись стильною українською музикою та неймовірним голосом і винятковою енергетикою прекрасної TAYANNA! 

Буде фантастично гарно!

Квитки на концерт TAYANNA купуйте на сайті https://afisha.vn.ua 

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

«Фантастична жінка», «Леля» і нові хіти TAYANNA у неділю у Вінниці з великим концертом«Фантастична жінка», «Леля» і нові хіти TAYANNA у неділю у Вінниці з великим концертом«Фантастична жінка», «Леля» і нові хіти TAYANNA у неділю у Вінниці з великим концертом


 

Читайте також

Колекція вінницького музею поповнилась новими експонатами - традиційними дряпанками
Детальніше
Містян запрошують на екскурсію виставкою "Вінниця. Україна. Незалежність"
Детальніше
Художню виставку Федора Панчука "Ювілейна-24" відкриють у Вінниці
Детальніше
Черкащани презентували інтерактивну виставу про вбивство у Вінниці
Детальніше
Розкрадач жіночих сердець! Андрій Кравченко 29 квітня у Вінниці з великим концертом «Мадонна»
Детальніше
У Вінниці обговорили перспективи відзначення 160-річчя від дня народження Коцюбинського
Детальніше