Далеке минуле: юних вінничан запрошують на інтерактивну екскурсію

Далеке минуле: юних вінничан запрошують на інтерактивну екскурсію

15:08 22.09.2022

25 вересня у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї для юних відвідувачів проведуть інтерактивну екскурсію "Мамонт Вінні та його друзі. Подорож у далеке минуле".

Заняття проходять в ігровій формі з використанням кубиків, пазлів, розмальовок, переглядом фрагментів мультфільмів. Щоб маленькі відвідувачі не втомлювалися, для них приготують зручні подушки для сидіння.

Любі діти та їх батьки! Мамонт Вінні та його друзі (мастодонт, північний олень та шерстистий носоріг) запрошують на товариську зустріч. Діти у супроводі досвідченого екскурсовода вирушать у віртуальну мандрівку далеким минулим та дізнаються якою була природа нашого краю багато мільйонів років тому, коли частину його території омивали моря, в яких мешкали величезні молюски, корали, поліпи. Познайомляться з тваринами, що жили на території нашого краю в різні геологічні часи, спробують себе в ролі археологів та навіть самостійно відтворять зовнішній вигляд давніх тварин, - повідомляє Вінницький обласний краєзнавчий музей.

Подорож у далеке минуле юних вінничан запрошують на інтерактивну екскурсію

Екскурсія розпочнеться о 12:00. Вартість - 30 грн. Для участі необхідно обов'язково зареєструватися за номером телефону 068-725-49-57 (дзвінки приймаються з 10:00 до 17:00) або за посиланням.

Нагадаємо, вінничан запрошують на прогулянкову екскурсію "Трамвай часу. Святкуємо Новий рік Рош га-Шана". Захід відбудеться 25 вересня о 15:00. Поїздку можна буде провести у компанії гідеси - Катерини Ружило, та колективу музею Вінницького трамваю.

Читайте також

Гумштаб організував черговий похід до зоопарку для дітей Вінницької громади
Детальніше
Юні вінницькі волонтери проведуть благодійний ярмарок "Код нації"
Детальніше
Гумштаб організував для маленьких вінничан розваги в аквапарку
Детальніше
Як на Вінниччині розвивається водний туризм
Детальніше
У Вінниці дітей Захисників та ВПО познайомили зі світом графічного та вебдизайну
Детальніше
Поліцейські Вінниччини провели для школярів тренінг з мінної безпеки
Детальніше