Футбольний клуб “Нива” (Вінниця) програв “Звягелю” з Житомирщини

Футбольний клуб “Нива” (Вінниця) програв “Звягелю” з Житомирщини

19:47 21.02.2024

Вінницька “Нива” програла “Звягелю” у товариському футбольному матчі. Команди зустрілися 21 лютого на стадіоні “Спартак” у Житомирі. Гра завершилася з рахунком 3:0.

Про це інформує пресслужба ФК “Нива”.

У першому таймі жодна з команд не забила гол у ворота суперника. На 17 хвилині гри футболісти з Житомирщини заробили пенальті у власні ворота, й у вінничан була можливість відкрити рахунок. Утім “нивівці”не забили одинадцятиметровий. Команди пішли на перерву з рахунком 0:0, - йдеться у повідомленні.

У другому таймі на 58-й хвилині “Нива” пропустила у свої ворота м’яч. На 81-й — вінничани отримали другий гол, а на 88-й хвилині — третій. Гра завершилася з рахунком 3:0 на користь команди з Житомирщини.

У цьому сезоні “Звягель” відіграв два матчі проти “Ниви” у рамках Другої ліги та здобув дві перемоги:

  • 7:4 - у Вінниці,
  • 4:1 - на домашньому стадіоні.

Друга ліга

Наразі “Нива” продовжує підготовку до старту другого кола у чемпіонаті України у Другій лізі. Матч зі “Звягелем” 21 лютого — четверта товариська гра команди у зимове міжсезоння. 10 лютого вінничани зіграли внічию з футбольним клубом Прем’єр-ліги “Чорноморець” з Одеси (2:2), 13 числа “Нива” обіграла хмельницьке “Поділля” (2:1), а 15 лютого виграла у харківського “Універ-Динамо” (2:0).

Нагадаємо, вінницька «Нива» провела вже третій контрольний поєдинок у зимове міжсезоння, із аматорським «Універом-Динамо» (Харків). Перед цим була виїзна нічия із командою Прем’єр-ліги «Чорноморцем» (Одеса) – 2:2  і домашня перемога над колективом Першої ліги «Поділля» (Хмельницький) – 2:1.

Читайте також

Футбольна команда “Нива” (Вінниця) в гостях розгромила “Реал Фарму”
Детальніше
Усик проти Ф'юрі - битва за історичну велич
Детальніше
"Вінницькі вовчиці" привезли нагороди з Чемпіонату України та готуються до наступних змагань
Детальніше
Вінницька команда з хокею на траві здобула «срібло» чемпіонату України
Детальніше
У Вінниці відбулась Спартакіада серед осіб з інвалідністю, яка об'єднала 70 учасників
Детальніше
До Дня сім'ї у Вінниці відбувся спортивний захід "Сильні, вільні і спортивні"
Детальніше