Незабаром вінничани зможуть посмакувати тверді сири з “локальним акцентом”

Незабаром вінничани зможуть посмакувати тверді сири з “локальним акцентом”

17:21 13.02.2024

Відома вінницька компанія завершує облаштування нового цеху з перероблення молока на тверді сири. А вже навесні запропонує тверді сири типу гауда й фірмові молочні продукти з оригінальним локальним акцентом.

Про це 13 лютого повідомляє інформаційна агенція AgroTimes.

Зазначається, що сучасне обладнання дозволить розширити асортимент молочної продукції, а також створити нову додану вартість у переробці молока.

На часі тестування устаткування, навчання персоналу, технології й виробництво, ‒ додали в компанії.

Нагадаємо, на Вінниччині у поточному виробничому сезоні цукрозаводи виробили 442 тис. тонн цукру, обсяги виробництва є найвищими за останні п'ять років. Про це інформують у Вінницькій обласній військовій адміністрації.

Читайте також

У Вінниці майбутнім вогнеборцям презентували перший в Україні симулятор віртуальної реальності
Детальніше
Аграрії Вінниччини цьогоріч реалізують 31 інвестиційний проєкт
Детальніше
МЗС створило цифрову особу зі штучним інтелектом, яка коментуватиме консульську інформацію для ЗМІ
Детальніше
Щодня виготовляють 30 зарядних станцій: як розробки вінницьких інженерів допомагають на фронті
Детальніше
Вінниця отримала свій іменний торт з унікальним смаком
Детальніше
Квітневі заморозки вбивають ранній сезон спаржі на Вінниччині
Детальніше