Вінницьких студентів навчали готувати традиційні українські страви

Вінницьких студентів навчали готувати традиційні українські страви

20:26 29.02.2024

Впродовж багатьох століть ці страви були на столах українців. Без них не обходились жодні родинні чи релігійні свята.

Як приготувати засипану капусту, січеники з риби, коржі та узвар навчали студентів Вінницького торговельно-економічного коледжу.

Нагадаємо, понад три десятки натуральних супів та борщів швидкого приготування, бограч та козацькі сандвічі. Десант волонтерок з Вінницьких Хуторів розширили асортимент меню для Захисників.

Читайте також

У Вінниці майбутнім вогнеборцям презентували перший в Україні симулятор віртуальної реальності
Детальніше
Не всі випускники мусять складати національний мультипредметний тест
Детальніше
Вінничанка створила перші в світі ляльки-мотанки в зріст людини
Детальніше
У Вінниці працівники ювенальної превенції разом із дітками виготовили український оберіг
Детальніше
У Вінниці поліцейським провели курси з тактики дій у кризових ситуаціях
Детальніше
У Вінниці на чергових молодіжних дебатах визначили “кращий студентський уряд”
Детальніше