Вінницькі гімнастки здобули призові місця на міжнародному турнірі в Італії

Вінницькі гімнастки здобули призові місця на міжнародному турнірі в Італії

11:57 19.06.2024

З 10 по 18 червня в італійському місті Розето-дельї-Абруцці відбувся V Міжнародний турнір з художньої гімнастики "Summer Trophy 2024". Цей престижний захід зібрав близько 400 учасниць з різних країн світу, які продемонстрували свою майстерність та грацію на арені.

Вінницьку міську дитячо-юнацьку спортивну школу №1 з честю представляли 11 талановитих гімнасток під керівництвом тренерки Марти Репетацької. Наші спортсменки показали чудові результати та здобули нагороди:

  • 1 місце: Ніка Гичак, Анастасія Вітюк, Дар'я Солона,
  • 2 місце: Каріна Левко, Єлизавета Волошина, Вероніка Гончарук,
  • 3 місце: Єлизавета Сандацян,
  • 9 місце: Діана Савелова,
  • 12 місце: Вероніка Олійник,
  • 17 місце: Катерина Наушенко,
  • 24 місце: Даніела Комаренко.

Черговий старт для наших гімнасток і нові перемоги на міжнародній арені - це великий привід для гордості. Ми бажаємо нашим спортсменкам завжди тримати високий рівень та гідно представляти нашу країну, - привітав вихованок та їхніх батьків з чудовими результатами директор МДЮСШ № 1 Сергій Таранчук.

Тренерка Марта Репетацька висловила своє захоплення успіхами команди:

Я надзвичайно радію та пишаюсь нашими гімнастками, які показали відмінні результати на цьому турнірі. Зібралося близько 400 талановитих учасниць, і нашим спортсменкам вдалося гідно представити нашу школу та громаду. Ми будемо продовжувати тренуватися та вдосконалювати наші навички, щоб досягати нових вершин у майбутньому. Вітаю всіх наших спортсменок та їхніх батьків з цими чудовими досягненнями!

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський привітав спортсменів та наставників з тріумфом на міжнародній спортивній арені.

Вітаємо наших гімнасток з видатними перемогами та бажаємо подальших успіхів у майбутніх змаганнях! Вінничани знову довели, що українські спортсмени здатні досягати великих висот на міжнародній арені, - зазначив Сергій Краєвський.

Нагадаємо, у Вінницькій області відбувся Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики "Virtuoz cup - 2024". Серед учасниць - 530 спортсменок у складі 30 команд з усієї України: Дніпра, Харкова, Одеси, Запоріжжя, Кропивницького, Житомира, Черкас, Хмельницького, Чернівців, Ірпеня, Києва, Ужгорода.

Читайте також

У Вінниці відбулась церемонія нагородження юних футболістів за результатами чемпіонату громади
Детальніше
У Вінниці організували студентський турнір з пейнтболу
Детальніше
Найсильніша команда світу: збірна України з таїландського боксу зайняла перше місце в чемпіонаті
Детальніше
Вихованці Вінницької спортшколи здобули “срібло” та “бронзу” на змаганнях з пляжної боротьби
Детальніше
Олімпійський урок зібрав у Центральному парку Вінниці сотні дітей
Детальніше
У Вінниці спортшколи представили свої заклади на «Європейському тижні спорту»
Детальніше