Вінницькі футзалісти завершили сезон перемогою у другому турі

Вінницькі футзалісти завершили сезон перемогою у другому турі

13:56 03.06.2024

Цього року одразу три вінницькі команди представляли регіон на Всеукраїнському рівні з футзалу. Результати потішили вболівальників.  

Про це 3 червня інформує асоціація футзалу Вінницької області.

Команда «Сапфір» взяла участь у вищій лізі Аматорської футзальної ліги України (АФЛУ). Там чинний бронзовий призер чемпіонату Вінницької області з футзалу посів високе друге місце серед 13 команд-учасниць. «Сапфір» отримав не лише командні нагороди. Його воротар Олександр Турчик був визнаний найкращим голкіпером чемпіонату, - йдеться у повідомленні.

Як коментував капітан команди «Сапфір» Вадим Нароган, його команда вперше взяла участь у таких змаганнях, тому дуже задоволена результатом. А наступного року спробує взяти золото.

Вінницька команда Mashket також взяла участь у вищій лізі Аматорської футзальної ліги України АФЛУ. Посіла там друге місце в групі другого етапу  і зупинилися за крок від фінальної частини. В підсумку – непогане шосте місце серед 13 команд-учасниць. 

До речі, команда Mashket була створена лише у 2022 році. До АФЛУ її запросили за підсумками обласного футзального чемпіонату, де вона стала п’ятою у першій лізі.

А днями чинний переможець чемпіонату Вінниччини з футзалу «ЯСКО» блискуче переміг у «Фіналі чотирьох» і став чемпіоном України з футзалу серед команд Другої ліги! Турнір проходив в Києві упродовж трьох днів. Наші земляки подужали "Харків-2" і "Helpix" (Хмельницький) – по 6:2. В останній грі вони змагались за першість із запорізьким "ZP group" і завершили матч рахунком 5:3 на свою користь.

Нагадаємо, у Вінниці відбулось нагородження призерів Відкритого чемпіонату ВМТГ із футзалу сезону 2023-2024 рр. Відкритий зимовий чемпіонат Вінницької міської територіальної громади з футзалу тривав майже пів року. 

Читайте також

«Нива» (Вінниця) поступилася «Орлівці» у контрольному поєдинку – 2:3
Детальніше
Вінничани привезли срібну та бронзові нагороди з чемпіонату світу зі спортивної радіопеленгації
Детальніше
Вінницькі шахісти здобули «золото» та «срібло» на чемпіонаті України
Детальніше
Вінницьких дітлахів запрошують в Академію футболу
Детальніше
"Нива" зіграла внічию із командою УПЛ "Чорноморець"
Детальніше
Відбудеться забіг в пам'ять про полеглих воїнів - реєстрація до 13 серпня
Детальніше