Вінницька спортшкола запрошує молодь на безкоштовні тренування

Вінницька спортшкола запрошує молодь на безкоштовні тренування

15:44 12.08.2024

Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа № 2 запрошує дітей та підлітків на безкоштовні заняття з таких видів спорту, як веслування на байдарках і каное, веслувальний слалом, вітрильний спорт, веслування на човнах «Дракон», спортивне орієнтування, радіоспорт та тхеквондо (ВТФ). 

Кожен з цих видів спорту допомагає учасникам розвивати силу, витривалість, координацію, а також дисципліну, командну роботу та впевненість у собі.

Заклад «Міська дитячо-юнацька спортивна школа №2» було засновано у 1955 році на мальовничому узбережжі річки Південний Буг. А сама школа знаходиться за адресою: вул. Бузький узвіз, 33, водно-веслувальна база. Наразі у закладі культивуються сім видів спорту, де займаються 378 учнів (серед яких 12 майстрів спорту України, 26 кандидатів у майстри спорту та 40 спортсменів I розряду).

Вінницька спортшкола запрошує молодь на безкоштовні тренування

19 досвідчених тренерів-викладачів МДЮСШ №2 докладають багато зусиль, щоб юні вінничани були міцними та здоровими. А також вони щодня працюють над підвищенням майстерності спортсменів нашого міста.

Створення належної спортивної бази закладу МДЮСШ №2 наблизило нас до європейських стандартів у галузі фізичної культури і спорту. І маючи високий спортивний результат – призові місця у Всеукраїнському рейтингу серед ДЮСШ – за підсумками останніх років наша спортшкола завжди входить до десятки найкращих в Україні. Ми маємо хорошу матеріально-технічну базу та розвинуту інфраструктуру. Наша школа створює умови для всебічного розвитку хлопців та дівчат. Кожен вид спорту, який ми пропонуємо, не лише зміцнює здоров’я, а й формує характер, розвиває навички, що знадобляться у дорослому житті. Раді бачити кожного, хто хоче стати частиною нашої дружньої спортивної родини, – говорить директорка спортшколи №2 Світлана Куліш.

  • Заняття з водних видів спорту проводять на водно-веслувальних базах: на вул.Бузький узвіз, 33 та вул.Андрія Первозванного, 1 (Вишенське озеро). Тут викладають: веслування на байдарках, веслувальний слалом, вітрильний спорт, веслування на човнах «Дракон».
  • У приміщенні МДЮСШ №2 на проспекті Юності, 25 відбуваються заняття з радіоспорту.
  • Спортивному орієнтуванню навчають за адресою: вул. 600-річчя, 6.
  • Покращити фізичну форму, навчитися самозахисту та розвинути силу духу можна на заняттях з тхеквондо (ВТФ). Їх проводять у центрі розвитку «Origami» на вул.Константиновича, 35 та «Дивосвіт» на вул.Стельмаха 43-Б.

Усі тренування безкоштовні.

Як записатись у спортшколу

Детальнішу інформацію про спортивну школу №2 можна дізнатись у соціальних мережах: у Фейсбук або Інстаграмі.

Номер телефону для довідки: (0432) 67-36-86.

Нагадаємо, на стадіоні Центрального парку імені М. Леонтовича відбулась першість Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 з легкої атлетики серед школярів 2012 та 2013 р. н. Хлопці та дівчата змагались у трьох дисциплінах: біг на 60 метрів, 200 метрів та стрибок в довжину з місця.

Читайте також

Вінницьку молодь запрошують на відкритий шаховий турнір
Детальніше
Переможцем шахового турніру “Кубок Метра 2024” став юний вінничанин
Детальніше
VinSmart Центри розпочали заняття: діти дізнаються більше про історію Вінниці
Детальніше
«Школа молодих амбасадорів партисипації» запрошує вінницьких старшокласників і студентів
Детальніше
У Вінниці молодь навчатимуть виступати на публіці - приєднуйтесь!
Детальніше
У Вінниці для активної молоді влаштували турнір з волейболу
Детальніше