У Вінницькій громаді завершились змагання з футзалу серед аматорських колективів

У Вінницькій громаді завершились змагання з футзалу серед аматорських колективів

13:16 29.04.2024

Майже пів року у Вінницькій міській територіальній громаді тривали змагання з футзалу серед аматорських колективів. Вони мали відкритий тип, тож серед 53 команд були не лише місцеві, а й представники таких міст, як Калинівка, Бар, Тиврів та інших територіальних громад Вінницької області.

Як розповів голова Асоціації футзалу Вінницької міської територіальної громади Костянтин Мустулюк, до змагань залучили понад тисячу гравців. Футбольні баталії відбувались у спортивних залах, розташованих виключно на території громади. Загалом же протягом сезону відбулось 516 футзальних матчів аматорських команд.

Звісно ж, настільки масові змагання не були б можливими без запеклого протистояння ворогу, яке чинять наші Збройні Сили на передовій, та зусиль, які доклала Асоціація футзалу ВМТГ, – каже Костянтин Мустулюк.

Він наголосив, що у нашій громаді присутній стабільно високий рівень розвитку футзалу. Зокрема, представник Першої ліги – команда Mashket – згодом представляла Вінниччину у фінальній стадії всеукраїнської Аматорської Футзальної ліги й робила це достойно, здобувши кілька яскравих перемог над провідними аматорськими колективами України.

Не менш важливо й те, що у футзальних змаганнях брали участь молоді вихованці вінницьких спортивних шкіл, зокрема «Темпа» та «Десна», які аж ніяк не пасли задніх у своїх дивізіонах. Тож навіть на спортсменів, які ще не досягли 18-річного віку, чемпіонат, що проходив у п'яти лігах, матиме надалі вагомий вплив, – зазначив Костянтин Мустулюк та додав: – З вірою у мирне майбутнє сподіваємось, що кількість аматорських колективів лише зростатиме, а разом з тим Асоціація забезпечить сталий розвиток футзалу не лише в громаді, а й у всьому регіоні!

Нагадаємо, сім вищих навчальних закладів Вінниці боролись за першість на Чемпіонаті області з футзалу. Учасники змагались у кількох турах.

Читайте також

До Дня Європи у Вінниці провели відкритий міський турнір із баскетболу
Детальніше
У Вінниці триває чемпіонат України з веслувального марафону пам’яті полеглого Героя
Детальніше
Вінничанин став бронзовим призером чемпіонату України з класичного пауерліфтингу
Детальніше
Студенти вінницьких коледжів змагались на турнірі з боулінгу
Детальніше
Вінницька спортшкола №1 провела першість із легкої атлетики серед школярів
Детальніше
Три пікапи, 60 FPV-дронів і 6 Mavic 3T: чергова допомога Силам оборони
Детальніше