"Це був закономірний результат" - захисник вінницької "Ниви" про нічию з "Чайкою"

"Це був закономірний результат" - захисник вінницької "Ниви" про нічию з "Чайкою"

11:32 06.05.2024

Гру проти спортивного клубу "Чайка" (0:0) прокоментував захисник вінницької "Ниви" Володимир Грачов.

Про це повідомили 5 травня у пресслужбі футбольного клубу "Нива".

- Володимире, "Нива" спромоглася другий матч поспіль провести "на нуль" в плані пропущених голів. Як цей фактор відображається на настрою команди?

- Це добре впливає на команду, ми стали надійніше грати в обороні. Помилки є, але рухаємося в правильному напрямку. Настрій хороший, хоча хочеться вигравати в кожній грі.

- Нічию проти "Чайки" оціниш як гарний результат чи незадовільний?

- З "Чайкою" була цікава гра, закономірний результат. Якщо чесно, я незадоволений ним. А задоволений тільки тоді, коли ми перемагаємо. Але ми на вірному шляху

- Гру проти "Кременя"-2 ти пропускав. Але проти одного з лідерів чемпіонату вийшов відразу у старті. Перепочинок пішов на користь?

- Я пропускав гру через перебір карток. Звичайно, трішки відпочив. Попереду важкі ігри проти "ЮКСА" та "Реал Фарма". Потрібно готуватись до них.

- Наступний суперник "Ниви" - колектив "ЮКСА" з Тарасівки. Для тебе ця гра вперше пройде на власній клубній базі. Чого ти очікуєш від неї?

- Дуже чекаю цю гру. Чому? Тому що дуже цікавий суперник. "ЮКСА" - організована команда, з нею буде цікаво грати. Але я сподіваюся на позитивний результат. І впевнений, що ми віддамо всі сили, аби занести в актив три пункти. Прийдуть наші вболівальники, фани. Хочеться порадувати їх цікавою грою та позитивним результатом.

Нагадаємо, у Другій лізі головною подією п’ятниці був матч у Макарові. "Чайка" вперше у 2024 році проводила домашній матч тут, на звичному місці, на стадіоні з натуральним покриттям. Вона без поразок від листопада минулого року (з часу поразки 1:2 від ЮКСА), здобувши в останніх шести матчах по три перемоги та нічиї. Зокрема, в першому колі з голом Семенця підопічні Сизихіна виграли в Вінниці.

Читайте також

Футбольна команда “Нива” (Вінниця) в гостях розгромила “Реал Фарму”
Детальніше
Усик проти Ф'юрі - битва за історичну велич
Детальніше
"Вінницькі вовчиці" привезли нагороди з Чемпіонату України та готуються до наступних змагань
Детальніше
Вінницька команда з хокею на траві здобула «срібло» чемпіонату України
Детальніше
У Вінниці відбулась Спартакіада серед осіб з інвалідністю, яка об'єднала 70 учасників
Детальніше
До Дня сім'ї у Вінниці відбувся спортивний захід "Сильні, вільні і спортивні"
Детальніше