"Нива" зіграла внічию із командою УПЛ "Чорноморець"

"Нива" зіграла внічию із командою УПЛ "Чорноморець"

17:09 04.07.2024

Футболісти оновленого складу футбольного клубу "Нива" зіграли проти команди УПЛ "Чорноморець". В минулому році гра закінчилась поразкою вінничан, а вже зараз нивівцям вдалося зіграти внічию.

Про це повідомили у пресслужбі ФК “Нива”.

"Нива" зіграла внічию із командою УПЛ "Чорноморець"

Наші хлопці в середині тайму вийшли вперед Після підключення до атаки лівого захисника Олександра Мельника у нього зрізався м’яч. Замість передачі у карний майданчик шкіряний несподівано залетів у ворота. 0:1 на 25-й хвилині, - повідомляють у пресслужбі.

Проте незабаром, після втрати м’яча в середині поля, господарі поля із далекої відстані перекинули нашого голкіпера і зрівняли рахунок майже з центру. До перерви молодий воротар «Ниви» допустив ще одну помилку – невдало вибив м’яча, і одесити реалізували вихід сам-на-сам.

Вінничани могли також забивати, але Загорулько і Петленко не реалізували виходи сам-на сам із воротарем. Був гольовий момент і у Рогульського.

Після перерви за «Ниву» вийшла переважно молодь. Але вона проявила себе непогано. На 70-й хвилині, гостру передачу віддав Вадим Панасюк. Нею скористався граючий президент «Ниви» Артур Загорулько. Він завдяки індивідуальній майстерності обіграв захисника і воротаря та вирівняв становище – 2:2.

"Нива" зіграла внічию із командою УПЛ "Чорноморець"

Результатом і діями на полі задоволений. Особливо – першим таймом. Там була з нашого боку агресивна гра в атаці і непогана – в обороні. Було створено чимало моментів, але забракло майстерності в завершальній стадії. На перебіг подій у другому таймі вплинули спека і втома гравців після важкого 5-годинного переїзду в Одесу. Але хлопці витримали, молодці, - зазначає головний тренер "Ниви" Юрій Ярошенко.

Нагадаємо, дивились футбольний матч, відповідали на запитання та отримали цінні призи. У Вінницьких Хуторах відбулась футбольна вікторина для мешканців округу та вихованців місцевої Вінницько-Хутірської міської академії футболу.

Читайте також

«Нива» (Вінниця) поступилася «Орлівці» у контрольному поєдинку – 2:3
Детальніше
Вінничани привезли срібну та бронзові нагороди з чемпіонату світу зі спортивної радіопеленгації
Детальніше
Вінницькі шахісти здобули «золото» та «срібло» на чемпіонаті України
Детальніше
Вінницьких дітлахів запрошують в Академію футболу
Детальніше
Відбудеться забіг в пам'ять про полеглих воїнів - реєстрація до 13 серпня
Детальніше
Вінничанин виборов “срібло” другого етапу світової серії з пляжної боротьби
Детальніше