Екоферма в Бохониках: як Тетяна та Олександр Руді вирощують урожай в нестабільний час
Про програму
У новому випуску програми "Я залишаюсь тут" ми зустрінемо екофермерів Олександра та Тетяну Рудих, які діляться секретами вирощування екологічно чистих продуктів в умовах війни. Чи знаєте ви, скільки вони втрачають щоразу, коли зникає світло? І чому на їхніх плантаціях урожай збирають неповнолітні?
Долучайтеся до нас, щоб дізнатися про бізнес-ідеї, які можуть допомогти вінничанам, від людей, які пройшли через безліч криз.
Олександр вирощує на 20 гектарах овочі, фрукти, ягоди та лаванду, перетворюючи їх на в’ялені вироби, соки та джеми. А Тетяна створює екологічну косметику з лаванди та організовує творчі пікніки на фермі.
Не пропустіть цей випуск про стійкість, креативність та силу українських підприємців!