Ток-шоу "На часі". Вінницький гастротуризм

Про програму

Якими цікавими стравами дивують ресторатори вінничан та гостей міста, які продукти є гастрономічними брендами та  що варто скуштувати, аби спробувати Вінницю на смак - дивіться у програмі "На часі".

Гості студії - Олександр Вешелені, директор департаменту маркетингу та туризму Вінницької міської ради та Інна Кривешко, голова ГО "Вінницька асоціація гостинності "Хліб-Сіль".

У Вінниці триває конкурс "The Best Cook", ініційований міським головою Сергієм Моргуновим та спільнотою гостинності "Хліб-Сіль". Кращі кухарі Вінниці вже почали дивувати журі незвичними стравами зі звичайних продуктів.

Мета проєкту - актуалізувати престиж професії кухаря і створити нові можливості для розвитку гостинності та гастрономічного туризму.

Наразі триває другий етап конкурсу - усі учасники повинні приготувати основну страву, закуску та десерт. Обов'язковим інгредієнтом однієї зі страв має бути вишня, як символ Вінницького стандарту гостинності. Також кухарі мають використовувати традиційні для Поділля продукти, демонструвати оригінальність та креативність.

Інші випуски програми

2024-06-14
38 паралель чи Берлінський мур – як закінчиться війна?
2024-06-13
Правила безпеки, які врятують ваше життя
2024-06-13
"Життя після війни": у Вінниці організували табір для реабілітації ветеранів з порушенням зору
2024-06-11
Ірина Верещук про ветеранську політику і не лише
2024-06-06
Незвичне хобі та думки піти з телебачення: інтерв’ю з ведучим програми “На часі” Олексієм Літвіновим
2024-06-06
Робота КП "Вінницяоблтеплоенерго" під час війни: модернізація підприємства, новий опалювальний сезон
2024-06-06
Всеукраїнська рада реанімації організовує забіг в пам’ять про тих, хто загинув рятуючи чиєсь життя
2024-06-03
Абітурієнтам обмежили кількість заяв на вступ, які вони можуть подати
2024-06-03
З 4 по 21 червня у Вінницькій міській територіальній громаді працюватиме 31 пришкільний табір