Ток-шоу "На часі". Вінницький ресторанний бізнес в умовах пандемії COVID

Embedded thumbnail for Ток-шоу "На часі". Вінницький ресторанний бізнес в умовах пандемії COVID
Про програму

Карантинні обмеження  суттєво вплинули на наші звички: все частіше ми робимо покупки онлайн, а їжу з ресторанів замовляємо на доставку. Як переживає ці непрості часи ресторанний бізнес та підприємці, які  у свою справу вкладали не лише душу, а й значні кошти.  

Про труднощі і можливості ресторанної справи у кризовий період, дивіться у програмі "На часі". Гість студії - Андрій Тягун, ресторатор.

Пандемія коронавірусу завдала суттєвої шкоди ресторанному бізнесу. І кожна нова хвиля – нові випробування для рестораторів. Через коронакризу заклади громадського харчування вимушені були згортати бізнес, або переглядати бізнес-моделі та шукати нові можливості, у ситуації що склалася.  

Тим часом з 18 листопада у Вінниці знову запроваджено червоний рівень епіднебезпеки. Згідно з розпорядженням Уряду, у "червоній" карантинній зоні заклади громадського харчування працюватимуть,  якщо 100% працівників мають "зелений" COVID-сертифікат, тобто повний цикл вакцинації. А щоб потрапити у заклад і мати можливість поїсти та відпочити всередині, відвідувачам необхідно пред’явити один із документів: сертифікат повної вакцинації від Covid-19;

  • негативний ПЛР-тест на Covid-19 (дійсний 72 години);
  • експрес-тест на визначення антигена (дійсний 72 години);
  • довідку про одужання.

Закладам дозволяється працювати на виніс.

Інші випуски програми

Embedded thumbnail for Зустрічі, психологічні програми та підтримка: як пережити втрату і не залишитись наодинці з горем
2025-08-21
Зустрічі, психологічні програми та підтримка: як пережити втрату і не залишитись наодинці з горем
Embedded thumbnail for Штучний інтелект: де межа між корисним інструментом і небезпечними маніпуляціями
2025-08-20
Штучний інтелект: де межа між корисним інструментом і небезпечними маніпуляціями
Embedded thumbnail for "Доки діти не стали підлітками, навчіть їх, що таке добре, а що таке погано" - Євген Комаровський
2025-08-18
"Доки діти не стали підлітками, навчіть їх, що таке добре, а що таке погано" - Євген Комаровський
Embedded thumbnail for Цивільний хірург став військовим медиком: як війна впливає на стосунки і як гумор допомагає виживати
2025-08-14
Цивільний хірург став військовим медиком: як війна впливає на стосунки і як гумор допомагає виживати
Embedded thumbnail for Альтернативна енергія, громадський транспорт, ОСББ: на чому тримається стійкість Вінницької громади?
2025-08-13
Альтернативна енергія, громадський транспорт, ОСББ: на чому тримається стійкість Вінницької громади?
Embedded thumbnail for Благодійність, як частина освітнього процесу і філософія всієї громади
2025-08-06
Благодійність, як частина освітнього процесу і філософія всієї громади
Embedded thumbnail for Вірусні гепатити щороку забирають сотні тисяч життів: як вберегти себе від зараження
2025-08-06
Вірусні гепатити щороку забирають сотні тисяч життів: як вберегти себе від зараження
Embedded thumbnail for Вінницький ліцей №18 серед переможців конкурсу "Благодійна Україна 2024"
2025-07-30
Вінницький ліцей №18 серед переможців конкурсу "Благодійна Україна 2024"
Embedded thumbnail for Вінниця – стартова точка "Camino Podolico": Подільський шлях святого Якова запрошує у подорож
2025-07-28
Вінниця – стартова точка "Camino Podolico": Подільський шлях святого Якова запрошує у подорож