Ток-шоу “На часі”. Наталія Кізлова

Про програму

Літо – сприятлива пора не лише для відпочинку, але й для поширення збудників, що викликають отруєння і захворювання шлунково-кишкового тракту. У чому небезпека харчових отруєнь і як їх уникнути?

Прості правила, які не вимагають особливих зусиль, але допоможуть зберегти здоров’я та життя. Дивіться у програмі "На часі".

Гостя студії – Наталія Кізлова, завідувачка гастроентерологічного центру КОН “ВОКЛ ім. М.І. Пирогова. ВОР”

Інші випуски програми

2024-04-29
У Вінниці вперше пройдуть інклюзивні веселі старти
2024-04-29
Інновації під час війни
2024-04-26
26 квітня – День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи
2024-04-24
Їм аплодували стоячи в більш ніж 35 країнах світу
2024-04-24
Нові правила грошових виплат
2024-04-19
Стипендіальна програма для молоді
2024-04-19
У Вінницькій громаді діти з аутизмом беруть участь у щорічному творчому проекті
2024-04-18
Вінниця першою в Україні відкрила муніципальні рекрутингові центри
2024-04-16
Утворення кластерного медичного закладу