Синьо-жовта кукурудза набирає популярності серед фермерів України

Про програму

Вінницький селекціонер Михайло Нагорняк створив першу в Європі кукурудзу із фіолетовими суперсолодкими зернами. Сорт назвали «Український біколор», адже він має декілька кольорів на качані.

Така кукурудза вважається овочевою і її можна їсти сирою. А під час варіння фіолетові зерна стають синіми.

Як патріотична синьо-жовта кукурудза буде популяризувати українські регіональні бренди та сприяти розвитку зеленого туризму, ексклюзивно для програми «На Часі» розповів селекціонер Михайло Нагорняк.

Інші випуски програми

2024-09-19
Найбільший мурал-вишиванка у 18-му ліцеї
2024-09-16
Євген Совінський: місто - це живий організм
2024-09-12
Тріумф і трагедія українського генія кінематографа Олександра Довженка
2024-09-10
Що знають і говорять про Україну в Америці
2024-09-09
Чи виправдовує Вінниця капіталовкладення партнерів? Інтервʼю з послом Швейцарії Феліксом Бауманном
2024-09-04
Захворюваність на Covid-19 зросла у 13 разів: хто в групі ризику та які можливі ускладнення
2024-08-30
Як в Україні вшановують пам'ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність країни
2024-08-29
Гурт "ТІК", Вінницька філармонія і багатомільйонні донати на ЗСУ: інтерв'ю з Віктором Бронюком
2024-08-17
Свобода слова під час війни: роль НСЖУ у захисті прав журналістів