Ще одна гастрономічна сторінка смачної історії Поділля

Про програму

Подільський паломницький шлях святого Якова Camino Podolico відкриває ще одну сторінку своєї історії — гастрономічний каталог автентичних рецептів, збережених мешканцями п’яти громад Вінницької та Хмельницької областей.

Старовинні рецепти Поділля, як соціально культурне, історичне, національне та навіть релігійне явище. Яка вона, історія смаку нашого регіону? 22 давні унікальні рецепти, зустрічі й враження на шляху Camino Podolico.

Про все це і не лише говоримо у студії телеканалу ВІТА із гостями програми На часі — директором департаменту маркетингу та туризму ВМР Олександром Вешелені та докторкою історичних наук Тетяною Кароєвою.

Інші випуски програми

2024-05-15
Етика діалогу з військовими - про що не варто говорити та яких питань треба уникати
2024-05-14
Морська піхота - чому їх називають воїнами трьох стихій?
2024-05-13
Чому зараз працевлаштовуються офіційно більше жінки, ніж чоловіки та що пропонує служба зайнятості?
2024-05-09
Українці підняли прапор над Рейхстагом: про внесок України в перемозі у Другій світовій війні
2024-05-08
Кому довіряють українці під час війни та чи виникне в інфопросторі хаос без телемарафону
2024-05-07
"F-16" та "Patriot" — чарівна зброя? Чи можуть літаки рф бути непомітними для України? | Ілля Євлаш
2024-05-06
«Інститут розвитку міст» змінює Вінницю та сприяє покращенню громади вже 15 років
2024-05-06
Вінниця створює умови для безбар’єрного середовища
2024-05-04
Пасхальні звичаї Поділля: унікальні техніки писанкарства та традиції підготовки до Великодня