Чому ми “заїдаємо” стрес? Розмова з лікаркою нутриціологом Ксенією Виговською
Про програму
- Чому ми "заїдаємо" стрес
- Яка їжа найчастіше стає "заспокійливою" у стресі
- Як розпізнати, що ми їмо не через голод, а через емоції
- Які наслідки для здоров’я може мати звичка "заїдати" стрес
- Перші ознаки інсулінорезистентності
- Ідеальний баланс калорій на добу
- Чи є "антистресова тарілка"
- Наскільки переїдання впливає на кортизол
- Які аналізи варто здати, щоб оцінити стан організму при регулярному переїданні на фоні стресу
- Чи допомагають БАДи, вітаміни або адаптогени у боротьбі з емоційним голодом
- Який режим харчування допоможе стабілізувати емоції
- Які перші кроки варто зробити телеглядачам вже сьогодні, щоб вийти з кола "стрес – їжа – зайві кілограми"