Ліцеїст: Кулінарні професії
Кулінарні професії – це досить цікаві спеціальності, які приносять не тільки матеріальне, але й гастрономічне задоволення. Бажання людини харчуватися здоровою та смачною їжею не підвладно моді та часу, а це означає, що кулінарні професії завжди будуть актуальні.
Розвиток індустрії відпочинку та ресторанного бізнесу сприяють виникненню нових професій. Сомельє, ресторатор – сьогодні ці назви все активніше проникають в наш повсякденний лексикон.
Цікаво дізнатися чим займається ресторатор? Якими якостями характеру вони повинні володіти та які обов'язки виконують? Які плюси та мінуси професії кухаря... Тоді приєднуйтесь до обговорення з нашими експертами: Жищинський Антон - кухар ресторану, Перимська Тетяна та Гончаренко Олена - засновники грузинського ресторану.