Сезон українських ягід та фруктів. Як їх правильно обробляти перед вживанням та скільки можна з'їсти

Сезон українських ягід та фруктів. Як їх правильно обробляти перед вживанням та скільки можна з'їсти

21:41 05.07.2024

Цьогоріч через ранню весну та спекотне літо сезон ягід та фруктів розпочався майже на місяць раніше, ніж зазвичай. На полицях майже не знайти персиків, абрикос та слив з-за кордону – все українське та навіть вінницьке.

Їсти фрукти вирощені у вашій місцевості у розпал сезону найкраще, оскільки в них найбільше корисних елементів і їх не обробляють хімікатами для транспортування.

Лікарі наголошують, що не варто їсти плодів, більше ніж дві ваших долоні в день.

Нагадаємо, на Вінниччині зібрали найбільшу в історії кількість зернобобових, зернових, соняшнику, сої та ріпаку. Урожай цьогоріч – понад п’ять мільйонів тонн.

Embedded thumbnail for Сезон українських ягід та фруктів. Як їх правильно обробляти перед вживанням та скільки можна з'їсти

Читайте також

Як отримати 1000 грн Зимової підтримки і на що витратити
Як отримати 1000 грн "Зимової підтримки" і на що витратити
Детальніше
На Вінниччині вже понад 300 тисяч гектарів землі засіяли озимими зерновими
На Вінниччині вже понад 300 тисяч гектарів землі засіяли озимими зерновими
Детальніше
Вінницькі аграрії увійшли до трійки лідерів з валового збору зернових
Вінницькі аграрії увійшли до трійки лідерів з валового збору зернових
Детальніше
Вінничан попереджають про небезпечні для здоров'я чашки китайського виробництва
Українців попереджають про небезпечні для здоров'я чашки китайського виробництва
Детальніше
Як вибрати стиглий гранат актуальні ціни та нові види на ринках Вінниці
Як вибрати стиглий гранат: актуальні ціни та нові види на ринках Вінниці
Детальніше
Важка хвороба забрала життя медсестри Вінницького реабілітаційного центру
Важка хвороба забрала життя медсестри Вінницького реабілітаційного центру
Детальніше