Сезон українських ягід та фруктів. Як їх правильно обробляти перед вживанням та скільки можна з'їсти

Сезон українських ягід та фруктів. Як їх правильно обробляти перед вживанням та скільки можна з'їсти

21:41 05.07.2024

Цьогоріч через ранню весну та спекотне літо сезон ягід та фруктів розпочався майже на місяць раніше, ніж зазвичай. На полицях майже не знайти персиків, абрикос та слив з-за кордону – все українське та навіть вінницьке.

Їсти фрукти вирощені у вашій місцевості у розпал сезону найкраще, оскільки в них найбільше корисних елементів і їх не обробляють хімікатами для транспортування.

Лікарі наголошують, що не варто їсти плодів, більше ніж дві ваших долоні в день.

Нагадаємо, на Вінниччині зібрали найбільшу в історії кількість зернобобових, зернових, соняшнику, сої та ріпаку. Урожай цьогоріч – понад п’ять мільйонів тонн.

Embedded thumbnail for Сезон українських ягід та фруктів. Як їх правильно обробляти перед вживанням та скільки можна з'їсти

Читайте також

Вінницька міська рада продовжує підтримувати місцевих аграріїв
Вінницька міська рада продовжує підтримувати місцевих аграріїв
Детальніше
На Вінниччині зібрали вже 80% площ ранніх зернових та зернобобових культур
На Вінниччині зібрали вже 80% площ ранніх зернових та зернобобових культур
Детальніше
Сезон у розпалі в господарстві поблизу Вінниці цьогоріч вродило близько 40 тонн кавунів
Сезон у розпалі: в господарстві поблизу Вінниці цьогоріч вродило близько 40 тонн кавунів
Детальніше
Незвичні сорти дині чим дивує вінницький ринок цього літа
Незвичні сорти дині: чим дивує вінницький ринок цього літа
Детальніше
У Вінниці впровадять новий інструмент фінансової підтримки тваринників
У Вінниці впровадять новий інструмент фінансової підтримки тваринників
Детальніше
1,3 мільйона тонн зерна намолотили вінницькі аграрії
1,3 мільйона тонн зерна намолотили вінницькі аграрії
Детальніше