Сезон українських ягід та фруктів. Як їх правильно обробляти перед вживанням та скільки можна з'їсти

Сезон українських ягід та фруктів. Як їх правильно обробляти перед вживанням та скільки можна з'їсти

21:41 05.07.2024

Цьогоріч через ранню весну та спекотне літо сезон ягід та фруктів розпочався майже на місяць раніше, ніж зазвичай. На полицях майже не знайти персиків, абрикос та слив з-за кордону – все українське та навіть вінницьке.

Їсти фрукти вирощені у вашій місцевості у розпал сезону найкраще, оскільки в них найбільше корисних елементів і їх не обробляють хімікатами для транспортування.

Лікарі наголошують, що не варто їсти плодів, більше ніж дві ваших долоні в день.

Нагадаємо, на Вінниччині зібрали найбільшу в історії кількість зернобобових, зернових, соняшнику, сої та ріпаку. Урожай цьогоріч – понад п’ять мільйонів тонн.

Embedded thumbnail for Сезон українських ягід та фруктів. Як їх правильно обробляти перед вживанням та скільки можна з'їсти

Читайте також

На Вінниччині завершили посів ярих зернових та зернобобових культур
На Вінниччині завершили посів ярих зернових та зернобобових культур
Детальніше
У Вінницю завітала делегація представників органів місцевого самоврядування з усієї країни
У Вінницю завітала делегація представників органів місцевого самоврядування з усієї країни
Детальніше
Скільки коштує полуниця на вінринку та коли ціни на ягоди почнуть падати
Скільки коштує полуниця у Вінниці та коли ціни на ягоди почнуть падати
Детальніше
На Вінниччині засіяли ярими зерновими 96% прогнозованих площ
На Вінниччині засіяли ярими зерновими 96% прогнозованих площ
Детальніше
Ціни на розсаду у Вінниці подбаємо про щедрий врожай ще у травні
Ціни на розсаду у Вінниці: подбаємо про щедрий врожай ще у травні
Детальніше
Вінниччина у трійці лідерів серед регіонів за темпами весняної сівби
Вінниччина у трійці лідерів серед регіонів за темпами весняної сівби
Детальніше