Сезон українських ягід та фруктів. Як їх правильно обробляти перед вживанням та скільки можна з'їсти

Сезон українських ягід та фруктів. Як їх правильно обробляти перед вживанням та скільки можна з'їсти

21:41 05.07.2024

Цьогоріч через ранню весну та спекотне літо сезон ягід та фруктів розпочався майже на місяць раніше, ніж зазвичай. На полицях майже не знайти персиків, абрикос та слив з-за кордону – все українське та навіть вінницьке.

Їсти фрукти вирощені у вашій місцевості у розпал сезону найкраще, оскільки в них найбільше корисних елементів і їх не обробляють хімікатами для транспортування.

Лікарі наголошують, що не варто їсти плодів, більше ніж дві ваших долоні в день.

Нагадаємо, на Вінниччині зібрали найбільшу в історії кількість зернобобових, зернових, соняшнику, сої та ріпаку. Урожай цьогоріч – понад п’ять мільйонів тонн.

Embedded thumbnail for Сезон українських ягід та фруктів. Як їх правильно обробляти перед вживанням та скільки можна з'їсти

Читайте також

На Вінниччині 25 осіб потрапили до лікарні через отруєння шаурмою сумнівної якості
На Вінниччині 25 осіб потрапили до лікарні через отруєння шаурмою сумнівної якості
Детальніше
На Вінниччині аграрії продовжують доглядати за посівами урожаю 2025 року
На Вінниччині аграрії продовжують доглядати за посівами урожаю 2025 року
Детальніше
Як пройшов ярмарок місцевих виробників біля вінницької Книжки
Як пройшов ярмарок місцевих виробників біля вінницької "Книжки"
Детальніше
На ринках Вінниці справжній черешневий бум звідки везуть і чи росте попит на ягоди
На ринках Вінниці справжній черешневий бум: звідки везуть і чи росте попит на ягоди
Детальніше
З нагоди Дня фермера у Вінниці нагородили п'ятьох аграріїв
З нагоди Дня фермера у Вінниці нагородили п'ятьох аграріїв
Детальніше
На Вінниччині аграрії доглядають посіви під урожай 2025 року
На Вінниччині аграрії доглядають посіви під урожай 2025 року
Детальніше