Вінницьке вино по-кахетинськи з грузинських квеврів: що це і коли можна буде скуштувати?

Вінницьке вино по-кахетинськи з грузинських квеврів: що це і коли можна буде скуштувати?

13:07 31.07.2024

Вино за тисячолітньою грузинською технологією виготовлятимуть на Вінниччині. Одна з виноробень встановила квеврі — глиняний посуд, в якому буде бродити та настоюватися напій.

Таку технологію називають по-кахетинськи. Ємності закопують у землю, а всередину кладуть виноград разом зі шкіркою, а часом і лозою.

Коли можна буде скуштувати вінницьке вино по-кахетинськи — розкажуть наші журналісти.

Нагадаємо, Володимир Гігінеішвілі - український підприємець, будівельник та винороб. Почесний президент "Vinnytsia Wine Days".

Embedded thumbnail for Вінницьке вино по-кахетинськи з грузинських квеврів: що це і коли можна буде скуштувати?

Читайте також

Секрети віртуального світу як сучасні технології впливають на вашу дитину
Секрети віртуального світу: як сучасні технології впливають на вашу дитину
Детальніше
Короп по 120, а ікра по 250 прицінюємось до річкової риби на вінницькому ринку
Короп по 120, а ікра по 250 грн/кг: прицінюємось до річкової риби на вінницькому ринку
Детальніше
Вінниця посилює співпрацю з польським містом-побратимом Кельце
Вінниця посилює співпрацю з польським містом-побратимом Кельце
Детальніше
Як просувати сторінку у Фейсбуці: ключові метрики, що впливають на успіх
Як просувати сторінку у Фейсбуці: ключові метрики, що впливають на успіх
Детальніше
Медичні заклади Вінниччини отримують 11 наркозно-дихальних апаратів
Медичні заклади Вінниччини отримують 11 наркозно-дихальних апаратів
Детальніше
Страви, як у бабусі! Гастровечір у Lolla Gastro Place
Страви, як у бабусі! Гастровечір у Lolla Gastro Place
Детальніше