Незабаром вінничани зможуть посмакувати тверді сири з “локальним акцентом”

Незабаром вінничани зможуть посмакувати тверді сири з “локальним акцентом”

17:21 13.02.2024

Відома вінницька компанія завершує облаштування нового цеху з перероблення молока на тверді сири. А вже навесні запропонує тверді сири типу гауда й фірмові молочні продукти з оригінальним локальним акцентом.

Про це 13 лютого повідомляє інформаційна агенція AgroTimes.

Зазначається, що сучасне обладнання дозволить розширити асортимент молочної продукції, а також створити нову додану вартість у переробці молока.

На часі тестування устаткування, навчання персоналу, технології й виробництво, ‒ додали в компанії.

Нагадаємо, на Вінниччині у поточному виробничому сезоні цукрозаводи виробили 442 тис. тонн цукру, обсяги виробництва є найвищими за останні п'ять років. Про це інформують у Вінницькій обласній військовій адміністрації.

Читайте також

У Вінниці проведуть безкоштовний семінар з безбар’єрності для сфери HoReCa
Детальніше
Аграрії з усієї країни представили найновішу техніку на всеукраїнському заході "УКАБ Агротехнології"
Детальніше
Вінницький IT-парк розширюється: чим він особливий та які компанії вже відкрились в центрі
Детальніше
Медична діагностика та інноваційні оприскувачі: як українці використовують штучний інтелект?
Детальніше
Смачно поїсти за донат: у вінницькій млинцевій щовівторка проводять благодійну акцію
Детальніше
Фруктовий сезон у розпалі - Вінниця диктує цьогорічні ціни на сливи
Детальніше