Незабаром вінничани зможуть посмакувати тверді сири з “локальним акцентом”

Незабаром вінничани зможуть посмакувати тверді сири з “локальним акцентом”

17:21 13.02.2024

Відома вінницька компанія завершує облаштування нового цеху з перероблення молока на тверді сири. А вже навесні запропонує тверді сири типу гауда й фірмові молочні продукти з оригінальним локальним акцентом.

Про це 13 лютого повідомляє інформаційна агенція AgroTimes.

Зазначається, що сучасне обладнання дозволить розширити асортимент молочної продукції, а також створити нову додану вартість у переробці молока.

На часі тестування устаткування, навчання персоналу, технології й виробництво, ‒ додали в компанії.

Нагадаємо, на Вінниччині у поточному виробничому сезоні цукрозаводи виробили 442 тис. тонн цукру, обсяги виробництва є найвищими за останні п'ять років. Про це інформують у Вінницькій обласній військовій адміністрації.

Читайте також

Секрети віртуального світу як сучасні технології впливають на вашу дитину
Секрети віртуального світу: як сучасні технології впливають на вашу дитину
Детальніше
Короп по 120, а ікра по 250 прицінюємось до річкової риби на вінницькому ринку
Короп по 120, а ікра по 250 грн/кг: прицінюємось до річкової риби на вінницькому ринку
Детальніше
Як просувати сторінку у Фейсбуці: ключові метрики, що впливають на успіх
Як просувати сторінку у Фейсбуці: ключові метрики, що впливають на успіх
Детальніше
Медичні заклади Вінниччини отримують 11 наркозно-дихальних апаратів
Медичні заклади Вінниччини отримують 11 наркозно-дихальних апаратів
Детальніше
Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий відвідав Вінницький національний аграрний університет
Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий відвідав Вінницький національний аграрний університет
Детальніше
Страви, як у бабусі! Гастровечір у Lolla Gastro Place
Страви, як у бабусі! Гастровечір у Lolla Gastro Place
Детальніше