Як підприємства Вінницького харчопрому адаптувались до роботи під час пандемії

Як підприємства Вінницького харчопрому адаптувались до роботи під час пандемії  

10:43 01.10.2020

Вінницький харчопром нарощує обсяги виробництва, незважаючи на непрості виклики пандемії COVID. На підприємствах  «Солодка мрія», «Харчосмакова фабрика», «Макаронна фабрика» робочі місця збережені, а виробничий процес не зупинявся.

Ці підприємства безпосередньо причетні до створення вінницького гастробренду. Їхня продукція популярна не лише серед вінничан, а й далеко за межами країни.

Як підприємства Вінницького харчопрому адаптувались до роботи під час пандемії

Які плани щодо подальшого розвитку озвучили на підприємствах, розкажемо  вже сьогодні у прямому ефірі випуску новин о 13:00 на телеканалі «ВІТА»,  трансляцію якого можна переглянути на нашому сайті

Читайте також

COVID-19 три смертельних випадки зареєстровані у Вінницькій області за тиждень
COVID-19: три смертельних випадки зареєстровані у Вінницькій області за тиждень
Детальніше
Перший в Україні випадок нового субваріанту коронавірусу виявили на Вінниччині
Перший в Україні випадок нового субваріанту коронавірусу виявили на Вінниччині
Детальніше
Від ускладнень COVID-19 помер літній житель Вінниці
Від ускладнень COVID-19 помер літній житель Вінниці
Детальніше
На Вінниччині пішла на спад захворюваність на грип та ГРВІ
На Вінниччині пішла на спад захворюваність на грип та ГРВІ
Детальніше
Вінницький завод «Грін Кул» став енергетично автономним
Вінницький завод «Грін Кул» став енергетично автономним
Детальніше
На Вінниччині рівень захворюваності на грип і застуду знизився на 20%
На Вінниччині рівень захворюваності на грип і застуду знизився на 20%
Детальніше