Як підприємства Вінницького харчопрому адаптувались до роботи під час пандемії

Як підприємства Вінницького харчопрому адаптувались до роботи під час пандемії  

10:43 01.10.2020

Вінницький харчопром нарощує обсяги виробництва, незважаючи на непрості виклики пандемії COVID. На підприємствах  «Солодка мрія», «Харчосмакова фабрика», «Макаронна фабрика» робочі місця збережені, а виробничий процес не зупинявся.

Ці підприємства безпосередньо причетні до створення вінницького гастробренду. Їхня продукція популярна не лише серед вінничан, а й далеко за межами країни.

Як підприємства Вінницького харчопрому адаптувались до роботи під час пандемії

Які плани щодо подальшого розвитку озвучили на підприємствах, розкажемо  вже сьогодні у прямому ефірі випуску новин о 13:00 на телеканалі «ВІТА»,  трансляцію якого можна переглянути на нашому сайті

Читайте також

Для розвитку промислової інфраструктури: у Вінниці виставили на аукціон земельну ділянку
Детальніше
Пріоритети розвитку легкої промисловості обговорили у Вінниці
Детальніше
Епідемічна ситуація на території Вінницької області
Детальніше
У Вінниці новий штам коронавірусу - “Дженні” - ще не циркулює
Детальніше
Лікарі рекомендують вакцинуватися проти коронавірусу
Детальніше
Про нового резидента Промислової долини розповів мер Вінниці Сергій Моргунов
Детальніше