Секрети приготування найгостріших соусів від Олександра Горчакова

Секрети приготування найгостріших соусів від Олександра Горчакова

13:35 29.11.2024

Ароматна, пекуча пряність, здатна надати пікантної гостроти та зробити апетитною будь-яку страву: м'ясне й овочеве рагу, суп, салат, смажене м'ясо, рибу і запечену картоплю. Гострий перець — обов'язковий інгредієнт більшості соусів.

До студії ТЕЛЕРАНОК СВІТАНОК завітав Олександр Горчаков, підприємець-кулінар, який допоміг розібратися у процесі виготовлення авторських соусів. Експерт розповів, чому перець є важливим елементом багатьох страв та почастував ведучих пікантним смаколиком в ефірі телеранку. 

Нагадаємо, Олександр Горчаков — засновник українського бренду гострих соусів, снеків і спецій, що підкорив не лише Україну, а й закордонних фанатів пекучої їжі. Олександр тримає свій заклад у Вінниці, даруючи гостям незабутню пекучу насолоду та залишаючись вірним своєму принципу: "Ворогам тут не місце!"

Embedded thumbnail for Секрети приготування найгостріших соусів від Олександра Горчакова

Читайте також

Актуальні ціни на борщовий набір на ринку та рецепти вінничан
Актуальні ціни на борщовий набір на ринку та рецепти вінничан
Детальніше
Посадовець та підприємець присвоїли понад 3 мільйони гривень, виділених на ремонт доріг у Гайсині
Посадовець та підприємець присвоїли понад 3 мільйони гривень, виділених на ремонт доріг у Гайсині
Детальніше
Вінницький олійножировий комбінат оцінили у 162 мільйони доларів
Вінницький олійножировий комбінат оцінили у 162 мільйони доларів
Детальніше
У Вінниці влаштували виставку-ярмарок харчової та ремісничої продукції
У Вінниці влаштували виставку-ярмарок харчової та ремісничої продукції
Детальніше
Вінницькі школярі створили «розумний город», де вирощують мікрозелень
Вінницькі школярі створили «розумний город», де вирощують мікрозелень
Детальніше
На Вінниччині директору держпідприємства повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем
На Вінниччині директору держпідприємства повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем
Детальніше