Секрети приготування найгостріших соусів від Олександра Горчакова

Секрети приготування найгостріших соусів від Олександра Горчакова

Вчора 13:35

Ароматна, пекуча пряність, здатна надати пікантної гостроти та зробити апетитною будь-яку страву: м'ясне й овочеве рагу, суп, салат, смажене м'ясо, рибу і запечену картоплю. Гострий перець — обов'язковий інгредієнт більшості соусів.

До студії ТЕЛЕРАНОК СВІТАНОК завітав Олександр Горчаков, підприємець-кулінар, який допоміг розібратися у процесі виготовлення авторських соусів. Експерт розповів, чому перець є важливим елементом багатьох страв та почастував ведучих пікантним смаколиком в ефірі телеранку. 

Нагадаємо, Олександр Горчаков — засновник українського бренду гострих соусів, снеків і спецій, що підкорив не лише Україну, а й закордонних фанатів пекучої їжі. Олександр тримає свій заклад у Вінниці, даруючи гостям незабутню пекучу насолоду та залишаючись вірним своєму принципу: "Ворогам тут не місце!"

Embedded thumbnail for Секрети приготування найгостріших соусів від Олександра Горчакова

Читайте також

Фінансова грамотність для всіх вінничан навчать планувати бюджет та заощаджувати гроші
Фінансова грамотність для всіх: вінничан навчать планувати бюджет та заощаджувати гроші
Детальніше
Виробництво побутової хімії у Вінниці — _Бренд року 2024__про відновлення роботи та експорт у Європу
Виробництво побутової хімії у Вінниці — "Бренд року 2024": про відновлення роботи та експорт у Європу
Детальніше
Гранти для ветеранів, ветеранок та їхніх родин хто у Вінниці допомагає відкрити власну справу
Гранти для ветеранів, ветеранок та їхніх родин: хто у Вінниці допомагає відкрити власну справу
Детальніше
У Турбівській громаді за підтримки ACTED розвивають мікропідприємництво
У Турбівській громаді за підтримки ACTED розвивають мікропідприємництво
Детальніше
500 робочих місць та 6 підприємств_ у Вінниці триває будівництво четвертого індустріального парку
Будують четвертий індустріальний парк: шість підприємств і 500 нових робочих місць для Вінниці
Детальніше
Короп по 120, а ікра по 250 прицінюємось до річкової риби на вінницькому ринку
Короп по 120, а ікра по 250 грн/кг: прицінюємось до річкової риби на вінницькому ринку
Детальніше