Секрети приготування найгостріших соусів від Олександра Горчакова

Секрети приготування найгостріших соусів від Олександра Горчакова

13:35 29.11.2024

Ароматна, пекуча пряність, здатна надати пікантної гостроти та зробити апетитною будь-яку страву: м'ясне й овочеве рагу, суп, салат, смажене м'ясо, рибу і запечену картоплю. Гострий перець — обов'язковий інгредієнт більшості соусів.

До студії ТЕЛЕРАНОК СВІТАНОК завітав Олександр Горчаков, підприємець-кулінар, який допоміг розібратися у процесі виготовлення авторських соусів. Експерт розповів, чому перець є важливим елементом багатьох страв та почастував ведучих пікантним смаколиком в ефірі телеранку. 

Нагадаємо, Олександр Горчаков — засновник українського бренду гострих соусів, снеків і спецій, що підкорив не лише Україну, а й закордонних фанатів пекучої їжі. Олександр тримає свій заклад у Вінниці, даруючи гостям незабутню пекучу насолоду та залишаючись вірним своєму принципу: "Ворогам тут не місце!"

Embedded thumbnail for Секрети приготування найгостріших соусів від Олександра Горчакова

Читайте також

Рецидивіст вночі обікрав вінницький офіс - виніс 18 тис. грн
Рецидивіст вночі обікрав вінницький офіс - виніс 18 тис. грн
Детальніше
Відбулося засідання Вінницької обласної Стратегічної інвестиційної ради
Відбулося засідання Вінницької обласної Стратегічної інвестиційної ради
Детальніше
У вінницькому артпросторі «ЕтноЧари» відбулася стратегічна сесія «(Не)формальна стратегія»
У вінницькому артпросторі «ЕтноЧари» відбулася стратегічна сесія «(Не)формальна стратегія»
Детальніше
У Вінниці обговорили, як підприємцям адаптувати простори для людей з інвалідністю
У Вінниці обговорили, як підприємцям адаптувати простори для людей з інвалідністю
Детальніше
Хурма, шарон і корольок обираємо найстигліші плоди на вінницькому ринку
Хурма, шарон і корольок: обираємо найстигліші плоди на вінницькому ринку
Детальніше
Секрети рибної юшки як обрати рибу на ринку та приготувати наваристу страву
Секрети рибної юшки: як обрати рибу на ринку та приготувати наваристу страву
Детальніше