Секрети приготування найгостріших соусів від Олександра Горчакова
Ароматна, пекуча пряність, здатна надати пікантної гостроти та зробити апетитною будь-яку страву: м'ясне й овочеве рагу, суп, салат, смажене м'ясо, рибу і запечену картоплю. Гострий перець — обов'язковий інгредієнт більшості соусів.
До студії ТЕЛЕРАНОК СВІТАНОК завітав Олександр Горчаков, підприємець-кулінар, який допоміг розібратися у процесі виготовлення авторських соусів. Експерт розповів, чому перець є важливим елементом багатьох страв та почастував ведучих пікантним смаколиком в ефірі телеранку.
Нагадаємо, Олександр Горчаков — засновник українського бренду гострих соусів, снеків і спецій, що підкорив не лише Україну, а й закордонних фанатів пекучої їжі. Олександр тримає свій заклад у Вінниці, даруючи гостям незабутню пекучу насолоду та залишаючись вірним своєму принципу: "Ворогам тут не місце!"