Гастрономічний японський майстер-клас влаштували в одному із ресторанів Вінниці
Секретами приготування японських суші та смажених пельменів із вінницькою малечею поділилась гастрогідесса Олена Павлова. Майстер-клас організували в одному із вінницьких ресторанів.
- Звідки з’явились суші та яка з них користь?
- Що спільного між українською та японською кухнями?
- Чи сподобався малечі смак власноруч приготованих страв?
Нагадаємо, у Вінниці відбувся кулінарний майстер-клас у рамках впровадження "Інтеркультурної стратегії Вінницької міської територіальної громади". Учасники заходу досліджували особливості подільської кухні та готували страви разом з гастрогідесою Оленою Павловою.
Антикав’ярню у Теплику відкрила переселенка з Авдіївки Мій підвал – моя фортеця: вінничани продовжують облаштовувати приміщення для тимчасового укриття