“The best cook” - кращого кухаря Вінниці визначать на конкурсі
У Вінниці 16-ть кухарів змагатимуться за звання переможця міського конкурсу “The best cook”. Проєкт має на меті популяризувати вінницькі страви, та автентичну продукцію для підвищення туристичної привабливості Вінниці.
Всі учасники, які пройшли відбір - чоловіки, тож батл обіцяє бути запеклим. Кухарі мають приготувати холодну закуску, основну страву та десерт, а дегустуватиме цю смакоту професійне журі.
Під час другого туру наші кухарі на своїй території будуть готувати три страви. А обов’язковою родзинкою буде використання вишні, як символу нашого стандарту гостинності, - каже начальник відділу розвитку туризму Вінницької міськради Світлана Циганкова.
Конкурс “The best cook” ініційований міським головою Сергієм Моргуновим та спільнотою гостинності.
Українська кухня - в пріоритеті
Серед критеріїв оцінки:
- кулінарна майстерність,
- креативність подачі,
- автентичність страви.
Більші оцінки ставитимуть, якщо усі використані інгредієнти будуть притаманні для української кухні.
Нагадаємо, змагання в рамках конкурсу "The Best Cook" триватимуть у Вінниці впродовж листопада - грудня цього року. До участі могли зголоситись усі охочі кухарі міста.