Бадьорить краще кави та зміцнює імунітет: вінничанин Володимир Скосогоренко виготовляє чорний часник
З 2014 року чоловік захищав Україну на Луганщині. А після служби, разом з товаришами, заснував власний бізнес.
Чорний часник корисний та не має різкого запаху. Він не схожий на звичайний ні за кольором, ні за смаком. Створює пікантні прянощі Володимир на спеціальному обладнанні. Частково купити його вдалося завдяки виграному гранту від Українського ветеранського фонду.
У планах підприємця – зробити часник гастробрендом Вінниці.
Нагадаємо, у фуд-гід Україною від агенції сторітелінгу та інтернет-журналу Platfor.ma потрапили п’ять гастрородзинок Вінниччини. Серед них - каша "Зозуля", голубці часів королеви Бони, вареники з піском та інші.
У Вінниці зацвіли магнолії Музично-театралізовану виставу про шлях Ісуса Христа привіз до Вінниці благодійний фонд «Мрія»