2000 бойових дронів для захисників_ нова підтримка від Гуманітарного штабу для оборонців 0-9 screenshot

2000 FPV-дронів для захисників, - Гройсман, Моргунов та Соколовий повідомили про чергову допомогу від МКГШ

09:07 13.09.2024

2000 FPV-дронів підготувала для військових  команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Про чергову масштабну допомогу повідомили керівник та співзасновники Штабу — Володимир Гройсман, Сергій Моргунов та Вячеслав Соколовий.

«Ще 2000 FPV-дронів для Захисників підготувала наша команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Далі буде», - написали керівники Штабу в соцмережах. 

Посилення необхідним обладнанням військових - незмінний пріоритет роботи МКГШ, — наголошують у самому Штабі. І саме потреба в FPV-дронах на фронті залишається стабільно актуальною. Тож чергова партія «залізних пташок» готова вирушати на найгарячіші ділянки фронту.

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022 року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі армії. Очолює штаб Володимир Гройсман.

Нагадаємо, ще 100 FPV-дронів від Вінницької громади передали бійцям 66-ї механізованої бригади та Міжнародного легіону ГУР Міністерства оборони Вінницький міський голова Сергій Моргунов та депутати міської ради, координатори Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Вячеслав Терліковський, Володимир Малінін та Олександр Чернега.

Читайте також

Модернізовані fpv-дрони, мавіки, баггі та авто — чим допомагав ЗСУ Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб у серпні
Детальніше
Дрони різних модифікацій для денної та нічної роботи передала захисникам Вінницька громада
Детальніше
16000 сухих душів та 200 FPV-дронів з Вінниці для нацгвардійців і прикордонників
Детальніше
Ще 100 FPV-дронів від Вінницької громади отримали бійці 66 бригади та Міжнародного легіону
Детальніше
У Вінницькому академічному обласному театрі ляльок розпочався 87 театральний сезон
Детальніше
Вінницька громада передала ще 200 FPV-дронів Третій окремій штурмовій бригаді
Детальніше