Захопливу екскурсію підземеллям влаштують у Вінниці для діток

Захопливу екскурсію підземеллям влаштують у Вінниці для діток

10:24 16.03.2023

Маленьких вінничан запрошують на екскурсійний проєкт у Костелі Пресвятої Діви Марії Ангельської. У програмі - екскурсія у вінницькому підземеллі та майстер-клас із виготовлення свічки.

Вже за тиждень, 24 березня, маленькі дослідники зможуть дізнатися, які таємниці приховують вінницькі катакомби, і якою є глибина підземних ходів. Їм розкажуть про монахів-капуцинів, а ще про таємничі події, які там відбувалися. На завершення дітей чекає майстер-клас, де вони навчаться виготовляти свічки так, як це робили колись ченці монастиря.

Екскурсії до підземель "І нехай Він вам буде свідком…" стартували цього місяця, і серед дорослих екскурсії стали настільки популярними, що Офісу туризму Вінниці довелося відкривати додаткову реєстрацію. Тепер цей цикл доповнено і адаптованим для дітей форматом, - інформує Вінницька міська рада.

екскурсію підземеллям

Подія відбудеться 24 березня у Костелі Пресвятої Діви Марії Ангельської (вул. Соборна, 12). Початок - о 16:00. Деталі та реєстрація за посиланням.

Нагадаємо, цієї весни для вінничан і гостей Міста ідей знову стануть доступними збірні екскурсії до вінницьких катакомб. Перша з них, для дорослої аудиторії, відбудеться вже 11 березня, а потім - 25-го.

Читайте також

У День вишиванки двоє новонароджених вінничан отримали свій перший національний одяг
Детальніше
На початку літа у Вінниці відкриють пришкільні табори
Детальніше
У Вінниці працівники ювенальної превенції разом із дітками виготовили український оберіг
Детальніше
Гумштаб організував черговий похід до зоопарку для дітей Вінницької громади
Детальніше
Юні вінницькі волонтери проведуть благодійний ярмарок "Код нації"
Детальніше
Гумштаб організував для маленьких вінничан розваги в аквапарку
Детальніше