Юні жмеринчани вибороли призові місця на Всеукраїнській виставці-конкурсі

Юні жмеринчани вибороли призові місця на Всеукраїнській виставці-конкурсі

16:41 08.11.2022

Вихованці закладу позашкільної освіти "Центр позашкільної роботи" Жмеринської громади вибороли І, II та III місце на Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край".

Вихованці гуртків представили на обласну виставку-конкурс "Знай і люби свій край" низку робіт, кращі з яких були презентовані на Всеукраїнську виставку-конкурс декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. Роботи юних жмеринських митців вразили журі своєю мистецькою довершеністю, цікавими творчими підходами, поєднанням національних художніх традицій і сучасних технік.

За результатами конкурсу творча робота вихованки гуртка "Художня вишивка" Анни Невирянської "Мрії про літо" виборола І місце. Владислав Шеремета, вихованець гуртка "Художнє оформлення шкір" посів II місце конкурсу, а вихованка гуртка "Умілі руки" Ваколюк Каріна виборола III місце, - повідомляє Жмеринська міська рада.

Юні жмеринчани вибороли призові місця на Всеукраїнській виставці-конкурсі

Цьогоріч на конкурс було подано 1722 роботи з 22 регіонів України, а до участі у заході долучилися вихованці закладів позашкільної освіти та учні загальної середньої та професійної освіти віком від 6 до 18 років.

Нагадаємо, у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї триває виставка "України щит". Експозиція створена за допомогою родин героїв. 47 сімей надали матеріали для виставки, щоб увічнити пам'ять про земляків-героїв.

Читайте також

Поліцейські Вінниччини провели для школярів тренінг з мінної безпеки
Детальніше
Учні Медвежевушківського ліцею завітали в гості до вінницьких рятувальників
Детальніше
Школярі з Вороновицької громади стали учасниками проєкту "Знайди себе"
Детальніше
Розслідування резонансного пограбування у Вінниці — сюжет книги десятирічного Семена Кравченка
Детальніше
Вінничан запрошують на спортивно-розважальний захід "Сильні, вільні та спортивні"
Детальніше
IT-курс провели для діток з вінницького центру реабілітації "Гармонія"
Детальніше