Янголи-обереги на фронт виготовляли дітки-переселенці

Янголи-обереги на фронт виготовляли дітки-переселенці

13:53 03.06.2022

Допомагають, застерігають від біди та захищають. Небесних Охоронців для українських військових заходились виготовляти діти, які приїхали до Вінниці із постраждалих українських міст.  

Майстер-класи для них організовують професійні художниці та волонтери благодійного фонду «Вінниця комфортне та безпечне місто».

- Це сила, передана дитячими руками і серцями, а бійцям на фронті ця сила дуже потрібна, - каже художниця Галина Сотнікова.

Аби учасникам майстеркласу було легше зануритись в процес, художниці Галина Сотнікова та Оксана Радзіх заздалегідь зробили дітям ляльки-заготовки.

Головне, що дитина вкладає в це янголятко. Дітям залишається тільки одіти його в спідничку, причепити крилечко, зробити його рум’яним, - говорить Оксана Радзіх.

Художниці кажуть, творча праця допомагає відволіктись як дітям, так і дорослим, хоч на кілька хвилин від думок про злощасну війну. Тож, таку арттерапію рекомендують проводити й дома з сім’єю. 

Нагадаємо, у Немирові організовують кулінарний майстер-клас для дітей віком від восьми років. Захід проведуть сьогодні, 2 травня, о 16:00 в культурному просторі "СФЕРА". Про це повідомляє Немирівська міська рада.

Читайте також

В гості до вінницьких рятувальників завітали першокласники 15-го ліцею
Детальніше
Вінницька господиня спекла паски до Великодня та передасть їх українським захисникам
Детальніше
Тульчинська громада провела в останню путь полеглого Воїна Крижнія Богдана
Детальніше
Відлупцювати опудало путіна за донат та відвідати виставку використаної зброї можна у центрі Вінниці
Детальніше
Електронний кабінет військовозобов'язаного: коли стане доступним та як працюватиме?
Детальніше
Врятував не одного побратима - на фронті загинув стрілець-санітар з Калинівщини
Детальніше