Які екскурсії, тури та події підготував Офіс туризму Вінниці на березень

Які екскурсії, тури та події підготував Офіс туризму Вінниці на березень

10:20 27.02.2023

На перший місяць весни Офіс туризму Вінниці з місцевими гідами і гідесами підготували 12 подій. Більшість із них - новинки.

Розклад подій опублікували на офіційному туристичному сайті Вінниці.

На вінничан і гостей міста чекає екскурсійний проєкт у Костелі Пресвятої Діви Марії Ангельської "І нехай Він вам буде свідком…" з програмами для дітей (включає майстер-клас по виготовленню свічки) і для дорослих. З новинок буде ще екскурсійний проєкт "Пензлем натхненниць малюємо місто" і екскурсійний дитячий проєкт "Загадки середньовічної Вінниці".

А пізнати Вінниччину можна буде під час подорожі "Вінниччина: від традицій до інновацій". Це нова програма, що включатиме дегустацію сирів і пройде за маршрутом: Вінниця - Бубнівка - Четвертинівка - Рахнівка - Карабелівка - Марківка - Тишківка.

Гастрономічним буде ще екскурсійний проєкт "Легенди вінницької Єрусалимки", а також "Вінниця: історії кохання" (з обідом в "Ресторації Штехенберга").

Крім цього для дітей влаштують тематичні Тіт-Ток вечірки "Spring Party" в сухому басейні з кульками.

Розклад подій

  • 5 березня - Тематична вечірка "Тіт-Ток - Spring Party" (для дітей). Релаксо-сховище "Без хвиль". Реєстрація за посиланням.
  • 10 березня - Екскурсія "Легенди вінницької Єрусалимки" (гастро). Гідеса Оксана Роздорожнюк. Реєстрація за посиланням.
  • 11 березня - Екскурсія "І нехай Він вам буде свідком…" (для дорослих). Гід Максим Грибінник. Костел Пресвятої Діви Марії Ангельської. Реєстрація за посиланням.
  • 12 березня - Екскурсійний дитячий проєкт "Загадки середньовічної Вінниці" (середмістям). Гідеса Оксана Роздорожнюк. Реєстрація за посиланням.
  • 18 березня - Тур "Вінниччина: від традицій до інновацій" (Вінниця - Бубнівка - Четвертинівка - Рахнівка - Карабелівка - Марківка - Тишківка) з дегустацією сирів. Гідеса Оксана Роздорожнюк. Реєстрація за посиланням.
  • 18 березня - Тематична вечірка "Тіт-Ток - Spring Party" (для дітей). Релаксо-сховище "Без хвиль". Реєстрація за посиланням.
  • 19 березня - Екскурсія "Вінниця: історії кохання" (середмістям) з обідом в ресторації "Штехенберг". Гідеса Альона Сазонова. Реєстрація за посиланням.
  • 24 березня - Екскурсія для дітей "І нехай Він Вам буде свідком…" з майстер-класом по виготовленню свічки. Гід Максим Грибінник. Костел Пресвятої Діви Марії Ангельської. Реєстрація за посиланням.
  • 25 березня - Екскурсія "І нехай Він Вам буде свідком…" (для дорослих). Гід Максим Грибінник. Костел Пресвятої Діви Марії Ангельської. Реєстрація за посиланням.
  • 25 березня - Екскурсія "Пензлем натхненниць малюємо місто". Гідеса Людмила Очеретна. Реєстрація за посиланням.
  • 29 березня - Екскурсійний дитячий проєкт "Загадки середньовічної Вінниці" (середмістям). Гідеса Оксана Роздорожнюк. Реєстрація за посиланням.
  • 31 березня - Екскурсія для дітей "І нехай Він Вам буде свідком…" з майстер-класом по виготовленню свічки. Гід Максим Грибінник. Костел Пресвятої Діви Марії Ангельської. Реєстрація за посиланням.

Маршрути всіх екскурсій розроблені так, щоб у разі повітряної тривоги можна було направитися в найближче укриття. За новинами та можливими змінами в розкладі стежте на сторінках "Офісу туризму Вінниці" у Facebook та Instagram, а також у телеграм-каналі "Туристичні новини Вінниці".

Нагадаємо, відбулась безкоштовна екскурсія середмістям "Вінниця - скарбниця звершень та її хранителі". Про це 22 лютого інформує департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міськради.

Читайте також

Музика для перемоги Діма Нікітін готується до благодійного концерту у Вінниці для підтримки ППО
Музика для перемоги: Діма Нікітін готується до благодійного концерту у Вінниці для підтримки ППО
Детальніше
У Вінниці відбулись пошуково-ексгумаційні дослідження на площі Європейській
У Вінниці відбулись пошуково-ексгумаційні дослідження на площі Європейській
Детальніше
Іллінецький метеоритний кратер — унікальна астроблема на Вінниччині
Іллінецький метеоритний кратер — унікальна астроблема на Вінниччині
Детальніше
У Вінниці нагородили переможців конкурсу «Відомі вінничани від минулого до сучасності»
У Вінниці нагородили переможців конкурсу «Відомі вінничани: від минулого до сучасності»
Детальніше
У Вінниці відбувся поетичний вечір, присвячений річниці від дня народження Миколи Бажана
У Вінниці відбувся поетичний вечір, присвячений річниці від дня народження Миколи Бажана
Детальніше
До Днів Європейської спадщини у Вінниці долучилось понад 600 учасників
До Днів Європейської спадщини у Вінниці долучилось понад 600 учасників
Детальніше