Вінницький “Барвінок” зачарував співом столицю Австрії

Вінницький “Барвінок” зачарував співом столицю Австрії - місто Відень

11:59 16.03.2023

Учасники Вінницького народного ансамблю танцю «Барвінок» 13 березня відвідали столицю Австрії - місто Відень. Там барвінчата мали зустріч з українцями, які проживають у місті. 

В програмі чергового туру талановитих вінницьких дітлахів - участь у міжнародних фестивалях, благодійних акціях та концертах на підтримку України.

Наша мета – донести до людей світу красу та різноманіття українського мистецтва, тому ми знову відправляємось в тур по Європі. Але головною нашою метою залишається висловлення слів вдячності жителям Європи, які підтримують Україну під час цієї страшної війни проти ворога, - інформують організатори.

Випускниця «Барвінка» Ліана Корольчук за допомоги українців міста Відень організувала для юних артистів пішохідну екскурсію містом та цікаву оглядову екскурсію на туристичному двоповерховому автобусі.
 
Барвінчата постійно знаходились в центрі уваги жителів та гостей міста. На площі Святого Стефана юні артисти зробили невеличкий виступ і заспівали для жителів та гостей Відня українських пісень. Численні глядачі на площі їм гаряче аплодували.

Нагадаємо, директор Вінницького міського центру художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва "Барвінок" Петро Бойко вручив голові Вінницької обласної ради Вячеславу Соколовому книгу "Барвінок. Ростити дітей щасливими". Крім того, голова облради вручив Петру Бойко грамоту.

Читайте також

Учні Медвежевушківського ліцею завітали в гості до вінницьких рятувальників
Детальніше
Школярі з Вороновицької громади стали учасниками проєкту "Знайди себе"
Детальніше
Пироговський пікнік, MamaRika та Ellia: вікенд у Вінниці 10-12 травня
Детальніше
Феєрія емоцій! Operafest Tulchyn скоро здивує Вінницю мегашоу і концертом-сенсацією
Детальніше
Розслідування резонансного пограбування у Вінниці — сюжет книги десятирічного Семена Кравченка
Детальніше
Вінничан запрошують на спортивно-розважальний захід "Сильні, вільні та спортивні"
Детальніше