Вік не завада таланту: у Вінницькому терцентрі працює гурток з малювання

Вік не завада таланту: у Вінницькому терцентрі працює гурток з малювання

16:31 17.04.2023

Вінничан похилого віку запрошують до участі у гуртку з образотворчого мистецтва. Його щовівторка проводять у міському територіальному центрі соціального обслуговування.

Разом із дідусями та бабусями малює аквареллю психологиня Катерина Гук. Такі заняття - не лише можливість розкрити свій талант, а й спосіб емоційно відпочити та відновити свої ресурси, говорить Катерина Гук.

Малювання не лише сприяє творчій самореалізації, а й допомагає звільнитись від негативних емоцій та набратись яскравих вражень від процесу та результату створення роботи. Розвиток творчого потенціалу особистості в період пізньої дорослості та старості - одне з провідних завдань відділення денного перебування Терцентру, - додає Катерина Гук.

Вік не завада таланту: у Вінницькому терцентрі працює гурток з малювання

За її словами, акварель - одна з найкрасивіших технік живопису. У міському Терцентрі роблять усе, аби кожен відвідувач відчув себе справжнім митцем: роботи пишуть з використанням художнього паперу, фарб, малярного скотчу та інших матеріалів.

Більше інформації про гуртки та можливість реєстрації можна дізнатися за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 50. Або ж звертайтесь за номером: (0432) 67 05 90.

Нагадаємо, скандинавська ходьба, тренажерна зала, танці. Ці й не тільки фізичні активності доступні для відвідувачів та відвідувачок Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування.

Читайте також

Благодійність, майстер-класи та фудкорт: програма Пироговського пікніка - 2024
Детальніше
Гігантські писанки, SUP-дошки та археологічні мандри: вікенд у Вінниці 3-5 травня
Детальніше
У Вінниці презентували виставку «Коло Навколо»
Детальніше
У Вінниці запрацює Центр денного перебування для дітей віком від 6 до 12 років
Детальніше
У Вінниці відкрили виставку картин переможців конкурсу «Все буде Україна»
Детальніше
Вінничан запрошують на "Творче тренування"
Детальніше