«Україна – країна нескорених» на Вінницьких Хуторах збирали кошти для воїнів

«Україна – країна нескорених»: на Вінницьких Хуторах збирали кошти для воїнів

14:52 02.10.2023

У «Вінницько-Хутірській дитячій школі мистецтв» відбувся благодійний літературно-музичний захід під назвою «Україна – країна нескорених», присвячений Дню Захисників та Захисниць України. 

Під час цієї події вихованці, викладачі та мешканці Вінницьких Хуторів у межах благодійної акції під назвою «Зігрій серце воїна!» зібрали кошти у сумі 3800 гривень. Їх передали одному з медичних взводів Збройних сил України. Захід відбувся за підтримки департаменту культури Вінницької міської ради.

Співали пісень, танцювали та читали вірші. Літературно-мистецький захід зібрав найкращі колективи «Вінницько-Хутірської дитячої школи мистецтв». Присутні, зокрема мали нагоду насолодитися виконанням музичних композицій викладачами закладу у супроводі оркестру «Сузір’я» та вокального ансамблю «Гармонія», почути вірші відомої поетеси та волонтерки Ірини Малярської та переглянути виступи зразкового аматорського хореографічного колективу «Мальви».

Під час заходу всі охочі долучилися до майстер-класу з виготовлення воскових свічок, який проводила учениця школи мистецтв Марія Корнійчук. Кошти спрямували на підтримку ЗСУ.

«Україна – країна нескорених»: на Вінницьких Хуторах збирали кошти для воїнів

Директорка комунального закладу «Вінницько-Хутірська дитяча школа мистецтв» Тетяна Висоцька підкреслила, що сьогодні кожен має допомагати військовим усім чим може, наближаючи Перемогу.

Пам'ятайте, що головне не цінні подарунки, а щира подяка через пісню, вірш, танець. Саме цим наші неймовірні учні достукались до багатьох сердець! Вони не оминули увагою навіть незнайомих військових, які відстоюють наше сьогодення і майбутнє нашої Батьківщини, – зауважує Тетяна Висоцька.

Завдяки аурі мистецтва та патріотизму, організаторам вдалося надати присутнім відчуття причетності до великої справи.

Відчули себе частиною чогось більшого, ніж просто події – ми стали частиною руху підтримки наших захисників. В концертній програмі звучали патріотичні пісні, які торкнулися серця кожного жителя нашої громади. Завдяки таким заходам, ми можемо допомагати та підтримувати наших хоробрих воїнів, – поділилася своїми враженнями учасниця благодійного заходу Софія Черната. – Ми з гордістю і безмежною любов'ю робимо усе задля добра нашої країни!

Нагадаємо, черговий подарунок підготували для нацгвардійців калинівчани. Цього разу дванадцять флісових кофт передала військовим учасниця ансамблю "Любисток" Анастасія Яремчук, яка разом зі своїми подругами Марією Яремчук, Софією Слабчук та Нікою Власовою організували та провели на початку вересня в Іванові благодійний концерт.

Читайте також

Візерунок української вишиванки з'явився на центральній площі Жмеринки
Детальніше
На Вінниччині погасили нову поштову марку, присвячену прикордонникам
Детальніше
Рятувальники провели безпекові заходи у шістьох громадах Вінниччини
Детальніше
"Обмежено-придатних" більше немає: Міноборони внесло зміни до наказу про ВЛК
Детальніше
У Вінницькому міському суді відбулась "Великодня майстерня" для діток з центру реабілітації
Детальніше
Вінницька громада прощається одразу з трьома полеглими Захисниками
Детальніше