У Ямполі провели культурно-мистецьку акцію "Разом до Перемоги"

У Ямполі провели культурно-мистецьку акцію "Разом до Перемоги"

17:34 07.09.2022

У неділю, 4 вересня, на фонтанній площі Ямполя, відбулася благодійна культурно-мистецька акція "Разом до Перемоги", яка була організована заступником голови районної державної адміністрації Ганною Сінчак та волонтерським рухом "Воля".

В акції взяли участь "зразковий" аматорський духовий оркестр, працівники "Крижопільської школи мистецтв" та працівники "Центру культури та дозвілля Крижопільської селищної ради". У  виконанні учасників концертної програми звучали українські та патріотичні пісні, що набули особливої популярності на сьогодні, адже саме зараз у такий нелегкий для країни час, як ніколи важливо популяризувати нашу народну українську творчість, та усіма силами наближати перемогу України.

Щиро вдячні усім, хто долучився до такої патріотичної акції. Кожна гривня, яка була передана небайдужими людьми, буде витрачена за призначенням для тих, кому це найбільше потрібно. В єднанні ми сила, - йдеться у повідомленні Крижопільської селищної ради.

Нагадаємо, 20 серпня у Жмеринці для переселенців та жителів громади влаштували фестиваль Подільської гостинності. У цей день усіх охочих гостинно пригощали національними українськими стравами, пропонували послухати та поспівати улюблені українські хіти.

Читайте також

Оновлена програма і сюрпризи! Golubenko у неділю з великими концертом у Вінниці
Детальніше
Українська діаспора в німецькому місті Карлсруе створить унікальний мурал-вишиванку
Детальніше
З фасаду колишнього лялькового театру у Вінниці знімають казкову декоративну майоліку
Детальніше
Колективи майже з усієї країни з'їхались у Вінницю на міжнародний фестиваль "Барвінкове кружало"
Детальніше
Унікальність та автентичність: у Вінниці відкрили виставку творчих робіт молоді
Детальніше
У Вінниці презентували фотовиставку українського захисника Максима Кривцова
Детальніше