У Вінницькому академічному обласному театрі ляльок розпочався 87 театральний сезон

У Вінницькому академічному обласному театрі ляльок розпочався 87 театральний сезон

12:08 10.09.2024

У Вінницькому академічному обласному театрі ляльок розпочався 87 театральний сезон. Глядачам показали виставу “Рожеві хмари”, над якою команда театру спільно з київським режисером Данилом Кокотюхою працювала пів року.

Про це повідомили у Вінницькій обласній Раді.

Творчий колектив театру для нового сезону підготував насичену програму, яка обов’язково сподобається усім відвідувачам. Для відкриття сезону казковий персонаж Швабренятко передав мені символічний золотий ключ, - розповіла директорка театру ляльок Тетяна Побережна.

У Вінницькому академічному обласному театрі ляльок розпочався 87 театральний сезон

Одними з перших казку “Рожеві хмари” побачили діти з Уланівської громади.

Раніше, у рамках проєкту Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу “Знайди себе” діти вже відвідували театр і бачили, як створюються декорації та ляльки для прем'єрної вистави. Маленькі глядачі були в захваті як від підготовки вистави, так і від фінального результату, – сказала депутатка обласної Ради, координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Ірина Івасюк.

Нагадаємо, у Вінниці в залі обласної філармонії імені Миколи Леонтовича відбувся фестиваль хорового мистецтва імені видатного хормейстера та диригента Віталія Івановича Газінського, приурочений до 5-ї річниці від дня його смерті. Цей захід став особливим, адже цьогоріч ми відзначаємо 40-літній ювілей створення Вінницького міського академічного камерного хору «Вінниця», який було перейменовано на честь митця.

Читайте також

Модернізовані fpv-дрони, мавіки, баггі та авто — чим допомагав ЗСУ Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб у серпні
Детальніше
Дрони різних модифікацій для денної та нічної роботи передала захисникам Вінницька громада
Детальніше
16000 сухих душів та 200 FPV-дронів з Вінниці для нацгвардійців і прикордонників
Детальніше
2000 FPV-дронів для захисників, - Гройсман, Моргунов та Соколовий повідомили про чергову допомогу від МКГШ
Детальніше
Ще 100 FPV-дронів від Вінницької громади отримали бійці 66 бригади та Міжнародного легіону
Детальніше
Вінницька громада передала ще 200 FPV-дронів Третій окремій штурмовій бригаді
Детальніше