У Вінниці відкрили благодійну виставку дитячих картин

У Вінниці відкрили благодійну виставку дитячих картин

15:38 17.09.2022

За ініціативи Міжнародного Благодійного Фонду «Без кордонів» в ТРЦ Мегамолл у Вінниці проходить благодійна виставка дитячих картин.

Будь-яку із представлених робіт можна отримати перерахувавши благодійний внесок на рахунок МБФ «Без кордонів». Благодійні внески спрямовуються на придбання медичного обладнання та допомогу пораненим.

В галереї представлені роботи дітей-волонтерів із сімей вимушено переселених осіб, які сьогодні перебувають на Вінниччині. Створені вони в рамках проєкту «Живопис — терапія дитячих сердець».

Дитячі малюнки — це внесок кожного з них у Перемогу, це їх вчинки заради підтримки тих, хто постраждав від війни більш ніж вони. Тому частково дитячі картини ми реалізовуємо на аукціонах і виставках: створили цифровий каталог «NFT-проєкт» для того, аби залучити кошти на придбання обладнання для медичних центрів та допомоги пораненим, — повідомили у МБФ «Без кордонів».

Підтримати проєкт також можна здійснивши благодійний внесок на рахунок фонду, придбавши каталог робіт проєкту, або одну із картин, що представлені на сайті, або ж придбавши цифрову копію роботи NFT-проєкту.

Благодійний фонд

МБФ «Без кордонів» підтримує проєкти громадських об’єднань та соціально-відповідального бізнесу, а також допомагає мешканцям громад, які опинились в складному становищі.

Нагадаємо, у Києві на ВДНГ відкрилась експозиція “Нескорена нація”, яка присвячена історії української землі. Вона є дуже актуальною в умовах повномасштабного вторгнення, адже повністю перекреслює російські наративи про “штучність” України та доводить, що наша країна має тисячолітню історію та тісно пов’язана з європейською цивілізацією.

Читайте також

Вінницька громада прощається із полеглим воїном-добровольцем
Детальніше
Був прикладом справжнього чоловіка та патріота: на фронті загинув Олег Квіта зі Жмеринської громади
Детальніше
На Харківщині загинув Захисник з Піщанки Побуранний Валерій
Детальніше
У Вінниці відбувся чемпіонат міста з хокею на траві приурочений до Міжнародного дня захисту дітей
Детальніше
Три Mavic 3T передала Вінницька громада бійцям 79-ї окремої десантно-штурмової бригади
Детальніше
У Вінниці до родини патронатного вихователя влаштували троє маленьких дітей
Детальніше