У Вінниці відкрилась виставка дитячих робіт студії «Барвистий дивоцвіт»

У Вінниці відкрилась виставка дитячих робіт студії «Барвистий дивоцвіт»

16:56 18.06.2024

У холі Вінницької міської ради 18 червня відкрили виставку робіт вихованців творчої студії «Барвистий дивоцвіт». Роботи, представлені в експозиції, розкривають широку палітру захоплень і вмінь юних живописців. 

Акварельний та олійний живопис, графіка, гуаш, поталь, акрил, витинанка та петриківський розпис. 

Як зазначила майстриня творчої студії «Барвистий дивоцвіт» Галина Рибак, на виставці можна побачити роботи на будь-який смак та колір. Вони різняться за стилістикою, тематикою та манерою виконання.

Одні юні художники тяжіють до портретної творчості та графіки, інші – до пейзажів та традиційного петриківського декоративного розпису. Цього разу експозиція наповнена роботами наших вихованців, які попри юний вік, уже знайомі з історією народного мистецтва, і знають нюанси створення таких робіт масляними фарбами, – розповідає Галина Рибак.

Завітала на виставку і вінничанка Олена. Каже, що досить цікаво спостерігати за тим, що наразі зображують діти, адже саме завдяки пензлику та фарбам вони відкривають свою душу.

Виставка дуже цікава, оскільки допомагає нам зрозуміти, чим цікавляться юні українці. Під час занурення у дитяче мистецтво ми відчуваємо себе частиною цього процесу, що надихає на нові досягнення та розширює горизонти й світогляд, – зауважила вінничанка.

Переглянути експозицію можуть усі охочі, завітавши в будні до вестибюля міської ради. Виставка діє до кінця червня.

Нагадаємо, щоденна робота на заняттях у мистецьких закладах і після них, з досвідченими викладачами та самостійно – усе це дає свої результати. Діти розкривають свої таланти й отримують за це нагороди та визнання. 

Читайте також

У Вінниці завершили роботу літні пришкільні табори
Детальніше
У Вінниці дівчинка залізла на дерево, а спуститись не змогла — викликали рятувальників
Детальніше
"Івана Купала - зелені свята": маленьких вінничан запрошують в Подільський зоопарк
Детальніше
Майстерклас з виготовлення "Ловця снів" відбувся у просторі "LEVEL 80"
Детальніше
Вінничан просять нагадати дітям про правила поведінки та безпеки під час літніх канікул
Детальніше
Маленькі маріупольці відвідали Подільський зоопарк у Вінниці
Детальніше