Майстерклас з виготовлення ловця снів провели у креативному просторі LEVEL 80

У Вінниці для молоді влаштували майстер-клас з виготовлення ловця снів

12:58 29.07.2024

У креативному просторі LEVEL 80 відбувся майстер-клас з виготовлення ловця снів. Захід зібрав чимало охочих учасників, які з нетерпінням чекали можливості опанувати мистецтво плетіння давнього оберега та створити власний унікальний талісман.

Зустріч розпочалась з розповіді про символіку ловця снів та його історію. Учасники дізналися, що цей оберіг походить із культури індіанців Північної Америки та має на меті захищати сон свого власника, затримуючи погані видіння у своїй павутині.

Після короткого теоретичного вступу учасники перейшли до практичної частини. Вони навчалися техніки плетіння з ниток, освоюючи різні візерунки та прийоми. Кожен отримав необхідні матеріали та підтримку досвідченого майстра, що допомогло створити власні ловці снів, вклавши в них свою творчість та щирість.

Майстер-клас пройшов у теплій та дружній атмосфері. Учасники мали змогу не лише навчитися створювати власного ловця снів, а й відпочити у приємній компанії, зарядитись позитивними емоціями та творчою енергією. Всі активно поділилися своїми думками та враженнями, що створило відчуття справжньої спільноти, – зауважив директор «Центру підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира.

Організатори зазначають, що планують і надалі проводити подібні майстер-класи та творчі зустрічі, щоб містяни мали можливість відкрити для себе нові грані творчості та отримати незабутні враження.

Цей захід став чудовою нагодою для мене не лише освоїти нову техніку, а й знайти однодумців, з якими можна було поділитися своїми творчими ідеями та натхненням. Подібні зустрічі сприяють розвитку креативності та згуртуванню громади, – зауважила учасниця Юлія.

Нагадаємо, для 25 юних художників, фотографів та дизайнерів у хабі «Місто змістів» провели лекцію з колористики, щоб креативна молодь могла вдосконалити свої творчі навички. Захід ініціював відділ молодіжної політики Вінницької міської ради.

Читайте також

Дітлахів Вінницької громади запрошують на майстер-класи VinSmart Центру
Детальніше
Вінницьку молодь запрошують на захід, присвячений розвитку критичного мислення
Детальніше
Вінничанам розкажуть як правильно користуватися гамаком
Детальніше
Вінницьку молодь запрошують на відкритий шаховий турнір
Детальніше
«Школа молодих амбасадорів партисипації» запрошує вінницьких старшокласників і студентів
Детальніше
У Вінниці молодь навчатимуть виступати на публіці - приєднуйтесь!
Детальніше