Традиційна Подільська кухня: особливості нематеріальної культурної гастроспадщини
Головна методистка з нематеріальної культурної спадщини Вінницького обласного центру народної творчості Марія Моторна розповідає про захопливу презентацію нематеріальної культурної гастроспадщини та значення традиційної подільської кухні.
Особливу увагу в ТЕЛЕРАНОК СВІТАНОК приділили гастрономічним особливостям регіону, які не тільки є частиною культурної спадщини, а й мають потенціал стати елементом туристичної привабливості Поділля.
Вінниччина активно займається збереженням та популяризацією традиційних ремесел. Цьогоріч їх презентували у Києві, де наш регіон був одним із найкращих.
Нагадаємо, вінничан запрошують на майстер-клас від знаного майстра Віктора Косаківського, на якому можна створити Дідуха і дізнаєтеся більше про традиційну українську культуру. Про це інформує Вінницький обласний краєзнавчий музей.