Писанки та ляльки-мотанки: квітневі майстер-класи від BYVI у Вінниці

Писанки та ляльки-мотанки: квітневі майстер-класи від BYVI у Вінниці

10:59 31.03.2023

У Вінниці відбудеться п’ять майстер-класів у рамках АртКлубу "Твори з BYVI" - Офіс туризму Вінниці запрошує долучатися усіх охочих. Вік учасників - від 13 років.

Протягом місяця всі охочі можуть відвідати майстер-класи від місцевих майстринь і навчитися розписувати екоторбу, виготовляти ляльку-мотанку, традиційну великодню писанку і навіть писанку у техніці валяння.

Усі майстер-класи вже традиційно відбудуться в Музеї моделей транспорту (вул. Соборна, 64), де також можна реєструватися на події, - інформує Вінницька міська рада.

Писанки та ляльки-мотанки: квітневі майстер-класи від BYVI у Вінниці

Розклад подій

  • 5 квітня о 16:30 - Майстер-клас з виготовлення великодньої писанки у техніці валяння. Майстриня Олександра Вдовиченко. Вартість та реєстрація за посиланням.
  • 12 квітня о 16:30 - Майстер-клас з розпису традиційної великодньої писанки. Майстриня Надія Стадник-Федоренко. Вартість та реєстрація за посиланням.
  • 14 квітня о 16:30 - Майстер-клас з розпису традиційної великодньої писанки. Майстриня Надія Стадник-Федоренко. Вартість та реєстрація за посиланням.
  • 19 квітня о 17:00 - Майстер-клас з виготовлення автентичної ляльки-мотанки. Майстриня Ірина Трибунська. Вартість та реєстрація за посиланням.
  • 26 квітня о 17:00 - Майстер-клас з розпису екоторбини. Майстриня Леся Зіаннурова. Вартість та реєстрація за посиланням.

За анонсами та можливими змінами в розкладі стежте на сторінці "Офісу туризму Вінниці" у Фейсбук. "Твори з BYVI" - це спільний проєкт "Офісу туризму Вінниці" та громадської організації "ЕКО творчість", де всі охочі можуть навчатися створювати сувеніри власноруч.

Нагадаємо, Офіс туризму Вінниці спільно з місцевими гідами і гідесами підготував на квітень 18 екскурсій і турів. Про це інформує офіційний туристичний сайт Вінниці.

Читайте також

На Великдень у Вінниці та області посилять заходи безпеки
Детальніше
Колекція вінницького музею поповнилась новими експонатами - традиційними дряпанками
Детальніше
У вінницькому ліцеї провели парад капелюшків
Детальніше
Вінницька господиня спекла паски до Великодня та передасть їх українським захисникам
Детальніше
Освітяни Калинівщини випекли для українських захисників майже три тисячі пасок
Детальніше
У Вінниці просто неба відкрили традиційну виставку подільських писанок
Детальніше