Під вінницьким дощем Darisha випустила новий сингл у день свого 16-річчя

"Під вінницьким дощем": Darisha випустила новий сингл у день свого 16-річчя

12:29 08.05.2023

Переможниця національного відбору дитячого Євробачення-2018, вінницька співачка Darisha (Дарина Красновецька) випустила у свій 16-й день народження новий сингл.

"Під вінницьким дощем" – символ перших і щирих почуттів. Трек став уже третім синглом Darisha на "YULA Label". 

Ця пісня – про початок підліткового життя, про перші почуття, про щось нове, що ми дізнаємося. І все це я максимально намагалася передати в "Під вінницьким дощем". Як на мене, цей трек викликає лише найтепліші та найприємніші емоції, тому маю надію, що моїм одноліткам, які зараз теж проживають таке ж яскраве підліткове життя, ця пісня однозначно відгукнеться, – розповідає Darisha.

Новий трек молодої артистки також може нагадати дорослим про найяскравіші моменти їхнього підліткового життя і перші юнацькі поцілунки, вважає автор музики й слів ADAM.

Особисто у мене він викликає ностальгічні відчуття, хоч мені й 35. Слухаючи цю пісню, я згадую свою молодість та відпочинок у таборі. Як зараз пам’ятаю, це був Ворзель, саме там сталася перша закоханість, перші поцілунки в щічку… Ці теплі спогади завжди відгукуються в моїй пам’яті. А взагалі, трек не прив’язаний до конкретного віку, адже цілуватися можна в будь-які роки, і не лише можна, а й треба! Під вінницьким, під київським та навіть під варшавським дощем головне – цілуйтеся! – ділиться ADAM.

У день виходу синглу співачці виповнилося 16 років.

Як на мене, дата дуже символічна для релізу – це ж солодкі 16, початок одного з найяскравіших періодів нашого життя. Тому, я думаю, це було чудове рішення зарелізити трек саме в цей день, – поділилася своїми емоціями іменинниця Darisha.

Як розповідає співак ADAM, робота над треком тривала лише день:

Десь у середині березня до мене в студію в Києві з Вінниці приїхала Дарина. Насправді ми хотіли працювати над іншим проєктом, та сталися технічні несправності. Тоді я взяв гітару й просто почав бринькати. Доволі швидко до мене прийшли рядки: "Ми цілувалися під вінницьким дощем…" Мені так сподобалася ця фраза, до того ж Дарина з Вінниці. Лише за день ми дописали куплети.

Нагадаємо, багато хто чув пісні 17-річного Давида Голубенка, але не усі знають автора. Вінничанин створює музику під псевдонімом Golubenko. У доробку музиканта кілька каверів на популярні українській пісні та власні композиції.  

Читайте також

Оновлена програма і сюрпризи! Golubenko у неділю з великими концертом у Вінниці
Детальніше
Українська діаспора в німецькому місті Карлсруе створить унікальний мурал-вишиванку
Детальніше
З фасаду колишнього лялькового театру у Вінниці знімають казкову декоративну майоліку
Детальніше
Колективи майже з усієї країни з'їхались у Вінницю на міжнародний фестиваль "Барвінкове кружало"
Детальніше
Унікальність та автентичність: у Вінниці відкрили виставку творчих робіт молоді
Детальніше
У Вінниці презентували фотовиставку українського захисника Максима Кривцова
Детальніше