Олег Скрипка у Вінниці символічно повернувся на місце, де ледь не загинув

Олег Скрипка у Вінниці: символічно повернувся на місце, де ледь не загинув

09:49 07.09.2022

Відомий український музикант-мультиінструменталіст, вокаліст, композитор, лідер гурту ВВ активно Олег Скрипка активно спілкується з шанувальниками у соціальних мережах. Його сторінка в instagram нараховує майже 56 тисяч підписників. На ній він розповідає подробиці свого особистого та творчого життя та підтримує українців

Зараз Олег багато працю, виступає з благодійними концертами, на підтримку України. А нещодавно він показав свої виноградики, на яких, з його слів робота в розпалі. А шанувальники вже обрали з колекції Скрипки вино, яким відсвяткують перемогу.

Як відомо, під час ракетного обстрілу Вінниці 14 липня, співак мав перебувати саме у тій будівлі, в яку влучила ракета. Загалом внаслідок обстрілу загинули 26 людини, серед жертв троє дітей. Олега Скрипку від трагедії врятували 10 хвилин.

Як згадує Олег, 14 липня вони мали грати концерт у Вінниці. Проте не судилося. Нещодавно він повернувся саме в те місце, де вдарила ракета. На щастя, його товариш, який прийшов на зустріч, теж вижив під час трагічних подій

Доброго дня із Вінниці! Нарешті довгоочікувана зустріч відбулася з моїм другом та організатором нашого концерту який мав відбутися 14 липня - Віталієм, який потрапив до лікарні, через терористичний акт який вчинила росія. Дякувати Богу, Віталій залишився живий і продовжує свою роботу, - підписав відео Олег Скрипка.

Нагадаємо, 14 липня, у Вінницю в центр міста поцілили ракети рф. Багато загиблих та поранених. Співак Олег Скрипка, поділився, що він та гурт дивом врятувались від вибухів, якісь хвилини відвернули від них смерть та каліцтва.

Читайте також

Вінничанка створила перші в світі ляльки-мотанки в зріст людини
Детальніше
У Всесвітній день вишиванки у Вінниці провели флешмоб "Я люблю ЗСУ"
Детальніше
Автомати, браунінги, міномети неподалік від фронту ремонтує колишній військовий
Детальніше
Оновлена програма і сюрпризи! Golubenko у неділю з великими концертом у Вінниці
Детальніше
Як помічники ветеранів допомагають військовим та їхнім сім’ям - історія вінничанки Алли Поліщук
Детальніше
Українська діаспора в німецькому місті Карлсруе створить унікальний мурал-вишиванку
Детальніше