Мистецтво чайної церемонії секрети приготування чаю від майстра східних практик

Мистецтво чайної церемонії: секрети приготування чаю від майстра східних практик

16:17 29.01.2025

У китайській чайній церемонії важлива не тільки якість чаю, а й спосіб його приготування. Володимир Липовий, майстер східних практик, й за сумісництвом керівник МКП-ІТА "ВІТА" показав, який посуд потрібен для заварювання чаю і як відбувається цей духовний процес.

Ви вже відчули нові відтінки смаку неперевершеного напою?

То ж скоріше переглядайте інтерв’ю, дізнайтеся більше про Східні традиції та цікаві факти, що роблять Китайський Новий рік одним із найбільш колоритних і символічних свят у світі!

Нагадаємо, 29 січня настав Новий рік за місячним календарем, який також називають китайським новим роком. Його святкують у Китаї, Східній Азії, а також в інших частинах світу.

Embedded thumbnail for Мистецтво чайної церемонії: секрети приготування чаю від майстра східних практик

Читайте також

У Вінниці відбулося відкриття виставки Анатолія Задворного «Графічні притчі»
У Вінниці відбулося відкриття виставки Анатолія Задворного «Графічні притчі»
Детальніше
Вінницький театр повернувся з гастрольного промотуру Німеччиною
Вінницький театр повернувся з гастрольного промотуру Німеччиною
Детальніше
У Вінниці відбулась презентація книг Ігоря Шурова «Слоуни» та «Віршун мандрівець на ослінчику»
У Вінниці відбулась презентація книг Ігоря Шурова «Слоуни» та «Віршун мандрівець на ослінчику»
Детальніше
У Вінниці відкриють виставку Анатолія Задворного «Графічні притчі»
У Вінниці відкриють виставку Анатолія Задворного «Графічні притчі»
Детальніше
У Тульчині помер талановитий керівник оркестру народних інструментів
У Тульчині помер талановитий керівник оркестру народних інструментів
Детальніше
У Вінниці презентують книги Ігоря Шурова «Слоуни» та «Віршун-мандрівець на ослінчику»
У Вінниці презентують книги Ігоря Шурова «Слоуни» та «Віршун-мандрівець на ослінчику»
Детальніше